Media

Noua iubită a lui Cristian Boureanu arată identic cu Laura Dincă. În ce ipostaze au fost surprinși îndrăgostiții

Noua iubită a lui Cristian Boureanu arată identic cu fosta lui parteneră, Laura Dincă. Amândouă înalte, cu părul blond și în pas cu moda, cele două femei din viața omului de afaceri par să fie surori, chiar gemene. Afaceristul și noua lui cucerire au fost surprinși în niște ipostaze inedite pe străzile Capitalei. Iată ce „sacrificii’ face el de dragul iubirii!

Noua iubită a lui Cristian Boureanu arată identic cu Laura Dincă. La scurt timp după despărțirea de fosta parteneră, omul de afaceri a demonstrat că nu pierde timpul. Și-a refăcut viața amoroasă cu o domnișoară blondă, ce seamănă foarte bine cu Laura Dincă. Afaceristul pare mai îndrăgostit ca oricând de noua femeie din viața lui și a arătat că e în stare de orice „sacrificiu’ de dragul ei.

Cristian Boureanu a fost atins din nou de „săgeata lui Cupidon’. Omul de afaceri simte din nou cum e să fii îndrăgostit, la scurt timp după separarea de Laura Dincă. Și-a găsit fericirea în brațele unei noi domnișoare, culmea, ce-i seamănă leit fostei partenere. Cea mai mare dovadă a fericirii lui e zâmbetul larg ce-l are mereu imprimat pe buze când e în preajma ei.

Noua iubită a lui Cristian Boureanu arată identic cu Laura Dincă

Potrivit Spynews.ro, Cristian Boureanu și noua lui iubită au fost surprinși de paparazzi în Capitală, la un magazin. Astfel, afaceristul și partenera lui au arătat că fac mai totul împreună, inclusiv cumpărăturile pentru acasă.

În plus, un detaliu ce iese imediat în evidență, e faptul că aceștia și-au asortat ținutele, exact ca doi „porumbei’. Amândoi au purtat haine de culoare deschisă în partea de sus, de culoare crem, fără să știm însă dacă a fost coincidență sau nu.

Cristian Boureanu se poartă ca un adevărat gentleman cu noua lui iubită. Blondina este tratată ca o „prințesă’ de omul de afaceri. Acesta preferă să se ocupe de el „treaba grea’ lăsând-o pe blondină să se relaxeze. Mai exact, în timp ce el făcea cumpărăturile, ea vorbea la telefon.

Potrivit sursei menționate anterior, Cristian Boureanu i-a zâmbit în permanență noii sale iubite. În timp ce el aștepta să achite produsele alese la casă, ea a vorbit la telefon.

La un moment dat, blondina a și ieșit din magazin, pentru a-și duce la capăt discuția, în liniște. În imagini se poate vedea cum el este cel care cară apoi căruciorul cu cumpărături, cum de altfel îi stă bine unui gentleman.

Laura Dincă a dezvăluit motivul despărțirii de Cristian Boureanu

Laura Dincă și Cristian Boureanu s-au despărțit după șapte ani de relație, înainte cu scurt timp de a face nuntă.

Ea a dezvăluit public motivul separării, infirmând zvonurile conform cărora infidelitatea ar fi fost cauza. Blondina a susținut că au decis să urmeze drumuri separate, pentru că îl ultima perioadă se certau mai tot timpul.

Ne-am despărțit pentru că, sincer, ne certam tot timpul în ultima vreme. Nu ne mai înțelegeam deloc. Nu, nu a fost vorba de altcineva în viața vreunuia dintre noi, dar nu mai puteam sta împreună. Oricum, am rămas în relații foarte bune, vorbim zilnic, ne și vedem uneori’, a dezvăluit Laura Dincă pentru fanatik.ro.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.