Media

Nu a stabilit data nunții, dar știe exact când va face un copil. Simona Halep a făcut anunțul

Simona Halep trece printr-o perioadă frumoasă din viața ei, dar și grea totodată. Dacă din punct de vedere profesional, sportiva a pus pauză meciurilor, din cauza accidentării la picior, în viața sentimentală lucrurile sunt pe roze. Toni Iuruc a cerut-o de soție, iar Simona a acceptat și s-a afișat mândră cu inelul de logodnă.

Simona Halep s-a logodit. Când va fi nunta și când va deveni mamă

Simona Halep a recunoscut public că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Toni Iuruc a ales un inel spectaculos pentru această ocazie, bijuterie pe care sportiva o poartă cu mare bucurie. Simona a spus că nu avea mari așteptări de la momentul în care urma să fie cerută în căsătorie, dar că nu a fost deloc un moment banal.

Sportiva noastră nu a dat detalii despre cum a ales iubitul ei să pună marea întrebare, dar a spus că a fost foarte emoționată și că a fost un moment foarte frumos din viața ei.

Inelul de logodnă e foarte frumos și-l port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit. În trecut credeam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea, a spus Simona Halep.

Întrebată despre data la care ar urma să aibă loc nunta, Simona Halep a spus că nu au stabilit încă asta, deși ea și logodnicul ei vorbesc despre marele eveniment. Sportiva a precizat că își dorește să mai joace câțiva ani, dar se gândește și la întemeierea familiei. Simona Halep știe clar când vrea să aibă primul copil. Sportiva a spus că așteaptă să mai câștige un Grand Slam, apoi va face un copil.

Sunt fericită, am o viață frumoasă, dau totul pe teren pentru că mai vreau să joc câțiva ani. Ne gândim, vorbim, dar nu este nimic stabilit momentan legat de nuntă. Îmi doresc copil, așa să fie! După ce voi mai lua un Grand Slam, da, fac și un copil, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep și Toni Iuruc sunt împreună de doi ani și sunt foarte fericiți. Cei doi sunt discreți și își țin relația departe de ochii curioșilor.

Comments are closed.