Media

Nu s-a mai putut abține. Ce a scris pe Facebook fosta soție a lui Ion Dichiseanu

Simona Florescu a postat un mesaj emoționant pe Facebook, la câteva zile după ce și-a condus fostul soț pe ultimul drum. Ion Dichiseanu a plecat dintre noi la vârsta de 87 de ani, după aproape trei luni de spitalizare. Marele actor a fost înmormântat în cimitirul Bellu din Capitală, pe Aleea artiștilor.

Simona Florescu, mesaj pentru Dichi

Au fost împreună 22 de ani, au o fiică superbă și o nepoată pe care Dichiseanu a iubit-o cu tot sufletul. Și după ce au divorțat, Simona Florescu și Ion Dichiseanu au păstrat o relație foarte bună, de dragul copiilor (fiica, nepoată, ginere).

Iată ce mesaj emoționant a scris pe Facebook fosta soție a marelui actor. Se vede clar că Ion Dichiseanu a fost iubit și că este regretat.

 Steaua mea e tristă, nu mai strălucește, dar Dichi este acum cel mai strălucitor astru din Univers, așa cum a strălucit și aici, lângă noi. Sunt convinsă că ne va proteja și de acolo și vom avea grijă să rămână în memoriile noastre si ale celor care il iubesc. Lumină și iubire veșnică, Dichi drag, a scris Simona Florescu pe Facebook.

Ion Dichiseanu a murit la spital

Trei luni de suferință și un sfârșit la care nimeni din cei care l-au cunoscut și iubit pe marele actor, nu se aștepta.

Ion Dichiseanu s-a stins din viață la vârsta de 87 de ani. Avusese o infecție cauzată de o bacterie care i-a făcut ravagii în corp. Medicii de la Floreasca au reușit să o descopere, l-au scăpat de ea, dar corpul marelui actor trecuse deja prin prea multe și era slăbit.

Dichiseanu a lăsat în urmă o carieră impresionantă în cinematografia românească.

Este cunoscut datorită activității sale artistice în cadrul Teatrului Nottara, precum și pentru numeroasele roluri care l-au consacrat în cinematografie, teatru de televiziune și teatru radiofonic.

De altfel, sicriul cu trupul său neînsuflețit, a fost depus la Teatrul Nottara, unde cei care l-au iubit și apreciat, au putut să meargă să-și ia rămas bun de la marele Ion Dichiseanu.

Comments are closed.