Media

Nuntă mare în showbiz. Vedeta care a spus marele DA! Fanii sunt în extaz

Se anunță nuntă mare în showbiz-ul românesc, sau mai bine spus în lumea artiștilor. Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie de bărbatul pe care îl va face tată peste doar câteva săptămâni. Artista a spus marele DA și a postat o poză cu superba bijuterie.

Se mărită Nicole Cherry

Cireșica a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei. Cererea a avut loc în intimitatea casei lor și cu siguranță a fost extrem de emoționantă pentru amândoi. Imediat după ce s-a întâmplat evenimentul, Nicole a postat o poză pe Instagram pentru a împărtăși cu prietenii ei virtuali, bucuria pe care o trăiește.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Inelul de logodnă este superb, iar asta au observat și fanii vedetei, care au felicitat-o și i-au transmis urări de bine, alături de tradiționalul Casă de piatră! Postarea artistei a strâns într-un timp foarte scurt peste 52.000 de aprecieri din partea celor care s-au bucurat pentru ea.

Cine este Florin Popa, logodnicul lui Nicole Cherry

Spre deosebire de Nicole, care prin natura meseriei este permanent în lumina reflectoarelor, logodnicul ei, Florin Popa este un bărbat foarte discret, cu opt ani mai mare decât Nicole. Acesta este managerul unui magazin GSM, și a cunoscut-o pe Nicole prin intermediul tatălui ei.

Cu privire la diferența de vârstă, Cireșica a declarat că o vede ca pe un avantaj, pentru că și ei i s-a spus dintotdeauna că este mai matură decât vârsta pe care o are.

Încă de la început, cei doi și-au trăit povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, iar surpriza cea mare pentru fani a venit în momentul în care Nicole a anunțat că este însărcinată.

Peste puțin timp, artista va aduce pe lume primul său copil, o fetiță pentru care a ales deja numele: Anastasia. Este un nume pe care Nicole Cherry l-a visat și cum vedeta este sigură că nimic nu e întâmplător, așa se va numi fetița ei și a lui Florin.

Comments are closed.