Știri externe

O altă tragedie lovește lumea artiștilor! Un rapper celebru s-a sinucis la doar 20 de ani

În ultimele zile, tot mai mulți artiști cunoscuți ne-au părăsit. Vestea că au plecat dintre nou ne-a marcat complet. A fost vorba și despre artiști tineri, care aveau tot drumul în față și au murit în moduri cumplite. Astăzi aflăm că Rapperul american Lil Loaded, cunoscut pentru melodia “6locc 6a6y”, a încetat din viață marți, la vârsta de 20 de ani.

Lil Loaded s-a sinucis

Rapperul Lil Loaded a murit la doar 20 de ani. Avocatul său a fost cel care a anunțat că s-a sinucis, însă medicul legist care l-a examinat la spitalul din Dallas a evitat să vorbească în fața presei despre adevăratul motiv al morții sale.
Lil Loaded a fost găsit împușcat în cap. Vestea a venit ca un fulger pentru toată lumea care îl cunoștea. El se bucura de mare succes în plan profesional în ultima perioadă și nimeni nu se gândea că ar fi capabil de așa ceva.

Lil Loaded era cunoscut pentru piesa virală 6locc 6a6ym, care a primit peste 29 de milioane de vizualizări pe YouTube și a fost certificată aur de Recording Industry Association of America. De atunci, piesele sale au continuat să spargă trendurile și să adune zeci de milioane de vizualizări, deși rapper-ul era abia la început de drum și mai avea multe de demonstrat.

Lil Loaded avea probleme cu legea

Avocatul tânărului susține că problemele pe care le avea cu legea ar fi dus la sinucidere. Situația în care se afla era una dificilă, pe care rapperul chiar o conștientiza.  Dashawn Robertson, pe numele său real, se temea mult de urmări și se aștepta la un verdict dur din partea celor care se ocupă de cazul lui, motiv pentru care ar fi recurs la gestul extrem.

“Din păcate, pot confirma că domnul Robertson a murit ca urmare a unei sinucideri. În așteptarea unui proces cu acuzații atât de serioase ca în cazul domnului Robertson, situația poate deveni extrem de stresantă, și e posibil să fi contribuit la tragicul său deznodământ. Cred el avea o stare mentală bună cu privire la acuzații și la data prezentării în fața instanței, care se apropie.”, a spus avocatul Mehryari.

Rapperul trebuia să se prezinte marți în fața judecătorilor, într-un dosar în care este acuzat de omor. În octombrie 2020 a fost arestat în legătură cu împușcarea prietenului său Khalil Walker, în vârstă de 18 ani, fiind considerat principalul suspect al acestei crime.

Comments are closed.