Știri

O altă tragedie pe DN2. Trei persoane și-au pierdut viața

Este perioada în care au loc cele mai multe accidente și tragedii pe șosele. Pe DN2 au fost înregistrate mai multe drame în ultima vreme și se pare că acum și-au pierdut din nou viața trei persoane.

Familie moartă în accident

Un alt accident mortal a fost înregistrat în această dimineață de miercuri, 28 iulie. Accidentul a avut loc la Dumbrava, în comuna Itești din județul Bacău. Politiștii au fost șocați când au văzut că accidentul a avut loc în același loc în care o nenorocire s-a petrecut în weekend.

Mai exact, din primele informații ale martorilor reiese că un autoturism a intrat într-un copac, pe DN2 Bacău-Roman, în același loc în care a avut loc și accidentul cu șapte victime de duminică. Tragedia de astăzi s-a produs după ce șoferul a pierdut controlul mașinii.

În urma incidentului dureros, trei bărbați au decedat și o femeie a fost rănită în urma impactului. La fața locului au intervenit imediat echipajele de salvare și descarcerare, dar nu au mai putut face nimic pentru bărbați. Cei trei bărbați aveau vârste cuprinse între 30 și 35 de ani. Femeia, în vârstă de 23 de ani, a fost transportată la spital în stare gravă pentru a primi îngrijiri.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului și au preluat cazul anunță că a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Accident cu șapte morți pe DN2

Şapte persoane au decedat într-un accident produs, duminică, pe DN2 Bacău – Adjud. Mai exact, în urma impactului dintre un autoturism și un microbuz în care se aflau 15 persoane, au murit cinci adulți și doi copii, iar unele dintre victimele duse la spital erau și ele în stare extrem de gravă.

În sprijin au fost alocate 1 autospecială de transport personal şi victime multiple de la ISU Galaţi, iar de la ISU Vrancea 1 autospecială de descarcerare grea, 1 autospecială de stingere şi 1 ambulanţă SMURD, precum și un elicopter cu care să fie transportate victimele.

Comments are closed.