Știri externe

O celebră jurnalistă s-a stins din viață la 40 de ani. Ce a făcut până în ultimul moment

O jurnalistă celebră a pierdut lupta cu o boală nemiloasă care o chinuia de cinci ani de zile. Avea doar 40 de ani și un viitor strălucit, dar soarta ei a fost alta. Vestea cu privire la trecerea sa în neființă i-a întristat pe toți cei care au cunoscut-o și au lucrat cu ea. Până în ultimul moment ea a militat pentru prețuirea vieții.

A murit jurnalista Dame Deborah James

Dame Deborah James avea 40 de ani și era una dintre cele mai cunoscute prezentatoare ale postului de televiziune BBC. Jurnalista milita împotriva cancerului și s-a stins din viață după cinci ani în care a luptat cu această boală nemiloasă. Vestea tristă cu privire la moartea jurnalistei a fost făcută printr-o postare pe Instagram:

(…)Cea mai uimitoare soție, fiică, soră, bunică. Deborah a murit liniștită astăzi, înconjurată de familie. Deborah, pe care mulți dintre voi o veți cunoaște sub numele de Bowelbabe (numele pe care îl avea și contul său de Instagram), a fost o inspirație și suntem incredibil de mândri de ea și de munca și angajamentul ei față de campania caritabilă, strângerea de fonduri și eforturile ei nesfârșite de a crește gradul de conștientizare a cancerului care a atins atâtea vieți, au transmis apropiații ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Deborah James (@bowelbabe)

Dame Deborah James a fost mulți ani director de școală, apoi un diagnostic crunt a făcut-o să-și schimbe cariera și să privească viața dintr-o cu totul altă perspectivă. Și-a descoperit pasiunea pentru scris, sub numele de Bowelbabe, și a ajuns editorialistă la Sun, după care a lansat bestseller-ul „F*** You Cancer: How to Face the Big C, Live Your Life and Still Be Yourself.

Dame Deborah James: Găsește o viață de care merită să te bucuri

Începând din anul 2018, Dame Deborah James a început o colaborare cu BBC Radio 5 și astfel a luat naștere podcastul BBC You, Me and the Big C. Jurnalista a făcut tot posibilul să-i încurajeze pe cei care au primit acest diagnostic nemilos, că pot să învingă boala, să iasă învingători din această luptă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Deborah James (@bowelbabe)

Găsește o viață de care merită să te bucuri; asumă-ți riscuri; iubește profund; nu ai regrete; și întotdeauna, ai mereu speranță rebelă, a fost printre ultimele mesaje transmise de către regretata jurnalistă.

Ea a subliniat cât de important este să iubim viața, să trăim frumos, și să ne bucurăm pentru fiecare zi în care vedem lumina soarelui.

Comments are closed.