Media

O cunoscută prezentatoare pleacă de la TV. Nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie

Sunt multe persoane cunoscute la noi în țară, pe care le vedem la TV zi de zi și cu care ne-am obișnuit. Nu ne putem imagina cum ar fi să nu ne mai încânte cu prezența lor, dar se pare că unele ne mai uimesc și iau decizia de a pleca de la postul care le-a consacrat. La fel a procedat și o celebră știristă, care a făcut azi marea veste.

Părăsește Antena 1 după 13 ani

Tot mai multe vedete pleacă de la posturile TV care le-au făcut cunoscute. Motive au destule și de fiecare dată vorbesc despre acestea. Astfel, Antena 1 a mai pierdut acum o prezență importantă, pe care românii o iubeau.

Prezentatoarea Ionela Lucan a anunțat că va pleca de la Antena 1. Jurnalista a lucrat mai bine de 12 ani la acest post de televiziune, însă acum a luat o decizie radicală, la care nimeni nu se aștepta. Avea mare succes la acest post, dar se pare că are cu totul alte planuri în acest moment și vrea să încerce un nou stil de viață alături de familia ei.

Știrista nu a spus exact ce are în plan și nici nu a exclus o revenire în domeniu în viitorul apropiat. Munca îi ocupa prea mult timp, dar acum are nevoie să se ocupe de proiectele personale, motiv pentru care s-a gândit serios la demisie și a ajuns la această decizie.

“Motivele sunt mai multe, dar principalul are legătura cu faptul că am hotărât, alături de familia mea, să testam un alt ritm de viață. Vă las pe mâini foarte bune, colegii mei vor anunța în curând cine va prezenta mai departe jurnalul în diminețile de weekend. Eu vă mulțumesc pentru atenție și vă doresc vizionare plăcuta. Pe curând :)”, a scris prezentatoarea.

Cine o înlocuiește pe Ionela Lucan

Ionela a ținut să le spună fanilor săi că nu va mai face parte din echipa Antena 1, lucru pe care aceștia l-au apreciat. Mulți dintre ei au ținut să își exprime regretul cu privire la această schimbare drastică, așa că i-au comentat în număr mare la postarea de pe rețelele de socializare.

Vedeta a mărturisit că a avut parte de o experiență minunată în cadrul acestei echipe și i-a asigurat pe cei de acasă că rămân pe mâini bune. În plus, precizat că postul TV va anunța curând cine îi va lua locul.

Comments are closed.