Știri externe

O femeie a găsit resturi de mâncare aruncate la ușa casei, dar a ignorat „semnul”. Un polițist i-a explicat ce poate să însemne

O femeie a descoperit într-o zi resturi de mâncare la ușa casei sale. Inițial, aceasta a crezut că este vorba despre o farsă, dar când un polițist i-a explicat ce semnifică acest lucru, surpriza a fost mare.

Maria Celino-Straker din Manchester (Marea Britanie) a avut neplăcuta surpriză să descopere pe ușa casei sale resturi de mâncare. Cineva a aruncat o conservă de fasole roșie pe pragul locuinței și, când a văzut acest lucru, femeia s-a gândit că vreun copil sau tânăr din cartier i-a făcut o farsă.

Totuși, un polițist i-a explicat că în spatele unui asemenea gest poate sta o explicație la care puțini s-ar fi gândit. Când a auzit despre ce este vorba, femeia a fost mai mult decât surprinsă.

O femeie a găsit resturi de mâncare la ușa casei sale și un polițist i-a explicat ce poate semnifica acest lucru

Într-o zi, când s-a întors acasă, Maria Celino-Straker din Manchester a văzut că cineva îi aruncase pe ușă o întreagă conserve cu fasole roșie. Așa cum era de așteptat, descoperirea făcută i-a lăsat un gust amar și a considerat pe moment că vreun copil sau tânăr din cartier a vrut să se „răzbune” sau să se amuze, făcându-i o farsă.

Britanica a făcut curat, dar nu a putut uita prea ușor cele întâmplate. Ulterior, în timp ce stătea de vorbă cu o rudă (care se întâmpla să fie un fost ofițer de poliție), aceasta a povestit cele întâmplate. Auzind detaliile incidentului, omul legii i-a explicat faptul că nu este vorba doar despre un gest făcut din pur amuzament, ci mai degrabă de un semn cât se poate de serios.

Conform detaliilor dezvăluite de fostul polițist, resturile de mâncare sau diferite obiecte lăsate la intrarea într-o casă poate să fie un semn clar că un hoț a pus ochii pe respective locuință. Ca să se asigure că proprietarii sunt plecați, respectivul infractor urmărește dacă mizeria sau obiectele lăsate acolo sunt eliminate. În caz contrar, hoțul acționează, știind că nu e nimeni acasă.

Speriată de cele aflate, Maria Celino-Straker a decis să împărtășească acest detaliu și cu urmăritorii săi de pe Facebook. Prin intermediul unei postări, femeia a povestit ce i s-a întâmplat și ceea ce a aflat de la polițist, pentru a avertiza și alți oameni cu privire la un posibil pericol.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.