Știri externe

O mai știți pe Priscilla Presley? Cum arată văduva lui Elvis Presley la 77 de ani

Priscilla Presley este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Se bucură de mare succes în plan profesional, chiar și la 77 de ani. Toată viața ei a petrecut-o pe scenă, înconjurată de celebrități, iar acum culege roadele muncii sale. Anii au trecut și vedeta s-a schimbat mult, iar fiecare apariție este interesantă pentru fani.

Cum arată acum Priscilla Presley

Priscilla Presley este una dintre cele mai iubite actrițe de la noi din țară. A jucat în producții celebre, care i-au adus mare succes și s-a iubit cu marele artist Elvis Presley. Au avut o căsnicie frumoasă, iar despărțirea a fost una ca între prieteni, având în vedere că, în ziua în care a fost finalizat divorţul, au plecat de la tribunal ţinându-se de mână.

Priscilla Presley a atras toate privirile la Festivalul de la Cannes, deși are 77 de ani. A participa la premiera filmului despre viața „regelui Rock and Roll”, Elvis, unde nu s-a putut abține să nu plângă. Oamenii au fost uimiți de cât de bine reușește să arate actrița, deșii a ajuns la 77 de ani. Concurează cu ușurință cu femeile mult mai tinere.

 

Vezi această postare pe Instagram

 


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

O postare distribuită de Warner Bros NZ (@warnerbrosnz)

Priscilla Presley, desfigurată de operațiile estetice

Priscilla Presley este una dintre vedetele care a căzut pradă obsesiei pentru operaţii estetice. Actrița a apelat de multe ori la ajutorul medicului estetician și și-a făcut multe modificări pentru a ajunge la forma mult dorită. De multe ori a mărturisit că se va opri, dar mai apoi mai făcea câte o schimbare.

Încă de la finalul anilor 1990, Priscilla Presley a început să facă vizite la estetician și să iasă în evidență prin aspectul ei fizic. A recurs la operații care i-au schimbat complet look-ul şi au defigurat-o, așa cum spun mulți dintre cei care o urmăresc. Niciodată nu a spus exact ce îmbunătățiri și-a făcut, dar cei care se pricep spun că ar fi apelat la injecţii cu acid hialuronic, botox, lifting facial, ronoplatie şi la implanturi în zona pomeţilor.

Comments are closed.