Media

O nouă filmare cu Fulgy și Viorica de la Clejani. Dialogul dintre ei este halucinant

O nouă filmare cu Fulgy și mama lui, Viorica de la Clejani circulă pe net și arată problemele pe care băiatul le are în această perioadă. Din tânărul respectuos, care îi vorbește impecabil mamei lui, Fulgy pare că s-a transformat într-un băiat care nu mai ține cont de nimic. În video-ul respectiv, tânărul de 23 de ani pare că glumește cu mama lui, care îi intră în joc, însă cuvintele folosite sunt nepotrivite în general, și în special pentru o relație fiu-mamă.

Cum vorbește Fulgy cu mama lui

Într-un video care a apărut pe  TikTok, Fulgy are un dialog greu de reprodus cu mama lui, artista Viorica de la Clejani. Iată cum i se adresează tânărul de 23 de ani celei care i-a dat viață.

Fulgy: Mama trage cox, din ăla bun.

Viorica de la Clejani: Dacă vrei să mă filmezi, un milion de euro trebuie să-mi dai.

Fulgy: Huo! Huo!

Viorica de la Clejani: Băi, un milion de euro tre să-mi dai, așa că nu mă mai filma

Fulgy: Să moară … Tu să mori de nu am două

Viorica de la Clejani: Băi, nu mă mai filma, plătește-mă!

FULGY: Fă, să moară familia mea de n-am bani mulți. Ia uite, și-a făcut tatuaj cu busolă nebuna asta.

Filmarea este mai veche pentru că acum Fulgy se află internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie. Tânărul a intrat în vizorul publicului din România după ce a fost prins drogat la volan. A apărut apoi la tv și a făcut tot felul de declarații la adresa unor persoane publice (exemplu Alex Velea).

@umor.ro

#romania #tiktok #fulgy #vioricadelaclejani #amuzant #trist #viral #popular #fypシ #foryou #foryoupage #umor #iumor #razi

♬ Day ‘n’ Nite – Kid Cudi

Viorica și Ioniță din Clejani au recunoscut că băiatul a intrat pe un drum greșit și au spus că îl sprijină și speră să își revină. Se pare că Fulgy a decis să devină popular printr-o strategie pe care o folosesc vedetele din America, și anume prin scandaluri.

Ioniță a spus că a încercat să-i explice că nu asta este soluția și că are destule lucruri bune cu care să se remarce.

Comments are closed.