Știri

O prezentatoare TV celebră a ajuns pe mâna medicilor. A fost operată de urgență: “A fost ca un șoc!”

În ultima perioadă am primit o mulțime de vești rele despre vedetele noastre. Aflăm acum că una dintre cele mai cunoscute femei din țară, o prezentatoare TV îndrăgită, a fost operată de urgență, când nu se aștepta la așa ceva. Cum se simte acum frumoasa moderatoare.

Cristina Dorobanțu, direct pe masa de operație

Cristina Dorobanțu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. A devenit celebră după participarea și câștigarea concursului Bravo, ai stil! și a continuat apoi la Puterea Dragostei. De atunci, oamenii o îndrăgesc și îi sunt alături mereu.

De data aceasta, Cristina a trecut printr-o experiență extrem de grea. Aceasta a primit în urmă cu mai mult timp diagnosticul de dermatofibrom la picior și avea boala sub supraveghere. Se pare, însă, că pata s-a tot extins, motiv pentru care medicii au decis să o trimită direct pe masa de operație și să nu mai amâne intervenția.

Vedeta recunoaște că a rămas șocată când a aflat că trebuie să ajungă pe masa de operație. A fost o decizie rapidă, de moment, pe care a trebuit să o ia în doar 10 minute.

„Extraordinar de bine mă simt, dar trebuie să recunosc că am avut super mari emoții. A fost ca un șoc, pentru că nu mă așteptam să am nevoie de lucrul acesta.

M-am dus la doctor și m-a băgat în sala de operație ca să-l scoată, să nu mai evolueze, pentru că se mărea și ar fi putut fi periculos în timp. A fost anestezie locală. Era localizat pe picior”, a spus prezentatoarea de la Kanal D pentru Viva.

Cristina, schimbări în carieră

Pentru o perioadă, Cristina a înlocuit-o pe Simona Pătruleasa la KanalD, unde a prezentat matinalul. Spune că a fost bine în ultimele trei luni și i-a plăcut mult experiența, deși a fost nevoită să se trezească foarte devreme.

Frumoasa prezentatoare a avut parte din nou de schimbări în carieră, după ce Pătruleasa a revenit la cârma emisiunii sale. De acum, Cristina poate fi urmărită la știrile de la orele prânzului, în weekend.

Comments are closed.