Știri externe

O recunoașteți? Operațiile estetice exagerate au transformat-o complet

Multe dintre noi, femeile, ne dorim să arătăm mereu bine. Nu suntem mulțumite pe deplin de cum arătăm și apelăm la cea mai la îndemână metodă: operațiile estetice. Deși acestea ne ajută să fim mai frumoase, se pare că în exces chiar au numai efecte negative asupra aspectului nostru fizic, lucru pe care îl simte pe pielea ei și o mare actriță.

Actrița a ajuns de nerecunoscut

Operațiile estetice sunt cel mai simplu mod de a-ți schimba înfățișarea și de a arăta așa cum îți dorești. Totuși, medicii nepotriviți și abuzul nu duc deloc la rezultate bune, lucru pe care l-a simțit pe pielea ei și actrița Kim Basinger, care era considerată una dintre cele mai frumoase femei în tinerețe.

Cu toții o cunosc din filme celebre precum L.A. Confidential, Batman, Niciodată să nu spui niciodată, 8 Mile, Nouă săptămâni și jumătate, dar acum s-a schimbat complet. Pentru că a știut că oamenii au pretenții de la ea și vor să o vadă într-o formă impecabilă mereu, actrița a apelat la ajutorul medicilor esteticieni, în speranța că va deveni mereu tânără.

La 67 de ani, actrița este de nerecunoscut și fanii o judecă pentru că nu a știut când să se oprească din făcut schimbări, din dorința de a nu îmbătrâni fizic. Kim a apelat la facelifting şi blefaroplastie și a abuzat de injecțiile cu botox. Menite să înlăture ridurile și cearcănele, acestea au șters, însă, trăsăturile frumoase, acum chipul ei având mai mult linii masculine. Zâmbetul abia se mai observă, iar expresia feței este neutră din cauza acidului.

Kim Basinger se luptă cu depresia

Kim Basinger a fost cu adevărat un sex-simbol, adorat de oameni din lumea întreagă. Totuși, în plan sentimental nu a avut deloc noroc. S-a lovit de mai multe relații eșuate, iar în 2014 părea că și-a găsit liniștea. A început o relaţie cu un alt make-up artist, Mitch Stone, dar din 2018 nu se știe cum mai stau lucrurile între ei.

Actrița are probleme mari când vine vorba despre psihic. Ajunsă la 67 de ani, trăiește retrasă și nu a mai apărut public de mult timp. Nici în mediul online nu mai este activă și încearcă să vorbească mereu despre trecut, nu despre prezent, semn că anxietatea nu îi permite să se bucure deloc de moment.

 “Teama este ceva cu care am trăit întreaga mea viaţă, teama uriaşă de a fi în locuri publice, care îmi dă anxietate şi atacuri de panică. Am avut perioade în care am stat închisă în casă, plângând zi de zi”, a recunoscut, la un moment dat, actriţa.

Comments are closed.