Știri externe

O sportivă legendară a primit un diagnostic crunt. A ținut neapărat să-și anunțe fanii

O emblemă în lumea sportului a primit un diagnostic crunt. Este vorba despre o fostă mare sportivă din tenis care a anunțat, printr-un mesaj pe Twitter că are cancer ovarian. Vestea a venit ca un trăsnet pentru fanii ei din toată lumea.

Chris Evert a anunțat că are cancer

Fosta sportivă, care are acum 67 de ani a avut o carieră spectaculoasă în tenis, fiind considerată una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din istorie. Evert a anunțat pe Twitter ce probleme are. Din fericire, boala a fost descoperită în stadiu incipient, ceea ce înseamnă că sunt șanse foarte mari ca sportiva să scape.

De altfel, Chris Evert a declarat că este optimistă cu privire la ședințele de chimioterapie pe care le-a început deja.

Sunt foarte norocoasă că s-a depistat devreme şi mă aştept la rezultate pozitive de la planul meu de chimioterapie. Vă mulţumesc tuturor pentru că respectaţi nevoia mea de a mă concentra asupra sănătăţii mele şi a planului de tratament, a scris sportiva pe Twitter.

Veste șocantă în lumea sportului. Una dintre cele mai mari sportive a primit un diagnostic crunt

După ce a anunțat că este bolnavă, sportiva a primit mesaje de încurajare de la sute de oameni, printre care și rivale de-ale ei de pe terenul de tenis. Una dintre ele este
Martina Navratilova care i-a spus că nu are nicio îndoială că va învinge acest adversar urât.

Chris Evert – o sportivă legendară

Chris Evert este considerată una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din lume, cu un palmares impresionant. De-a lungul carierei sale sportive a cucerit 18 titluri de Grand Slam la simplu și trei titluri de Grand Slam la dublu.

Și-a descoperit abilitățile pentru tenis încă de mică. Primele rezultate mari le-a marcat la vârsta de 14 ani când a devenit campioană la categoria sa de vârstă.

O sportivă legendară a primit un diagnostic crunt. A ținut neapărat să-și anunțe fanii

O sportivă legendară a primit un diagnostic crunt. A ținut neapărat să-și anunțe fanii

La doar patru ani de la începerea carierei sale profesionale, Evert a devenit prima sportivă care a câştigat un milion de dolari în premii pentru carieră.

În 1989 a devenit prima sportivă care a găzduit Saturday Night Live, iar șase ani mai târziu a intrat în International Tennis Hall of Fame, devenind al patrulea sportiv ales în unanimitate.

În 2011, Chris Evert, a devenit comentator și analist pentru ESPN, rol pe care îl deține și astăzi.

Comments are closed.