Știri

O studentă de 20 de ani a fost găsită moartă în apartament în Cluj-Napoca. Ce s-a întâmplat cu tânăra

O tânără de 20 de ani, studentă la Cluj-Napoca a fost găsită moartă în apartamentul în care stătatea în chirie.

Tânăra era din Bistrița și studia în Cluj-Napoca la Facultatea de Psihologie din Cluj, Departamentul de Psihopedagogie Specială.

Colegii săi au făcut anunțul pe rețelele de socializare:

„Un suflet din familia Psihoped s-a ridicat la Cer! Îți multumim, Rebeca că am împărtășit vise comune și suntem convinși că vei trăi în continuare în fiecare suflet care te-a cunoscut cu adevarat! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, au anunțat cei de la Departamentul de Psihopedagogie Specială.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Rebeca a fost găsită în apartament, în stop-cardiorespirator, potrivit surselor bistriteanul.ro. Studenta mai suferea și de diabet.

Momentan nu se cunosc mai multe detalii despre decesul studentei de la Facultatea de Psihologie din Cluj.

„O inimă bună a încetat să mai bată, atâtea planuri mărețe, mereu binedispusă, mereu lăsând o amprentă bună, însă astăzi ai lăsat o amprentă asupra tuturor, o durere nemărginită ..Drum lin spre cer suflet frumos!”, a transmis unul dintre prietenii Rebecăi.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.