Știri externe

O tenismenă celebră se căsătorește! Ce inel a primit sportiva

O altă tenismenă celebră se așază la casa ei. Anunțul a fost făcut chiar de ea azi, în urmă cu puțin timp. Johanna Konta, una dintre cele mai cunoscute jucătoare de tenis, a anunțat că a primit inelul de logodnă și chiar a publicat o imagine cu bijuteria prețioasă.

Johanna Konta a primit inelul de logodnă

Johanna Konta a anunțat azi pe rețelele de socializare că, la scurt timp după ce a împlinit 30 de ani, a avut surpriza plăcută de a fi cerută în căsătorie. Ea a publicat poze cu inelul, unde se vede că era foarte încântată de noul ei statut.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Johanna Konta (@johannakonta)

Tenismena are o relație serioasă. Ea se iubește deja de patru ani cu Wade Jackson, fotograf profesionist și licentiat în producția digitală. Tânărul are doar 24 de ani.

Konta se gândește la retragere

Anul acesta, Johanna Konta, numărul 20 mondial, a continuat să fie favorita publicului şi a reuşit să câştige titlul la WTA, după ce pierduse finalele din 2017 şi 2018. WTA a fost cel de categorie 250, “Viking Open”, care s-a disputat la Nottingham, pe iarbă.

Până la ea, de 40 de ani nu s-ar mai fi câștigat niciun trofeu trofeu pe pământ britanic de o jucătoare din Marea Britanie. Ultima care a reuşit această performanţă a fost Sue Baker, campioană în turneul de la Brighton în 1981.

Deși îi merge tot mai bine, se pare că ea s-ar gândi deja la retragere. Asta declara anul trecut, dar sursele spun că ar fi avut în plan victoria WTA, după care rămâne de văzut.

„Sunt încântată să împlinesc 30 de ani în 2021 și îmi doresc lucruri imporante în continuare. Mă văd jucând încă un sezon după acesta, dar apoi voi vedea. Mi-aș dori să fiu mamă, chiar dacă nu mă gândesc să renunț după ce devin tenis, mi-ar plăcea să îmi îndrept atenția spre familie”, a spus Johanna Konta.

Comments are closed.