Media

O vedetă ProTV s-a retras la mănăstire. Cum a ajuns să ia această decizie

Cu toții facem schimbări de-a lungul timpului, dar unii dintre noi decid să se schimbe complet, de la stilul de viață, la înfățișare. La fel a făcut și o fostă vedetă ProTV, care a decis să se retragă la mănăstire, deși avea mare succes și era iubit de o mulțime de oameni.

Ce mai face Mihai Coadă

Mihai Coadă este unul dintre cei mai iubiți actori de la noi din țară. El l-a interpretat ani la rând pe Nelu Curcă din serialul „La Bloc”, personaj care a prins extrem de bine la public. Bărbatul are acum 69 de ani și duce o viață complet diferită, după ce a decis să facă ceva schimbări.

Mihai Coadă a făcut senzație în perioada 2002-2007, timp de 10 sezoane, când l-a jucat pe Nelu Curcă, dar lucrurile s-au schimbat radical din 2012. Atunci, el a mers la un preot să se împărtășească, dar a fost refuzat, pe motiv că s-a îndepărtat prea mult de Dumnezeu și nu este demn de a lua trupul și sângele acestuia.

Atunci, actorul a decis că trebuie să renunțe la orice îi face rău, la orice viciu și atracție lumească. S-a apropiat de Dumnezeu și, în final, s-a mutat la o mănăstire din țară. Deși i-a fost greu, consideră acum că a fost cea mai bună decizie, cu care este pe deplin împăcat acum.

„A fost o trecere destul de bruscă de la un tip de viață la un alt tip de viață. Nu este ușor să renunți la tot și să pleci într-o zi din mijlocul Bucureștiului la o mănăstire. În vârful muntelui, la 1400 de metri, lăsând în urmă tot ce ai făcut și tot ce ai fost sau cel puțin ai crezut că erai”, declară Mihai.

De ce nu se călugărește Mihai Coadă

Mihai Coadă recunoaște că a avut mare succes cu actoria și, înainte de a se retrage, chiar începuse să îi meargă foarte bine. Avea multe spectacole și veniturile erau pe măsură, dar nu a mai putut continua așa. Deși iubea mult ceea ce făcea și se simțea unul cu scena de fiecare dată când performa, a decis că trebuie să schimbe ceva la el.

Actorul mărturisește că lucrurile merg foarte bine la mănăstire și chiar se simte în largul lui în casa lui Dumnezeu, printre rugăciuni și icoane. Mihai Coadă a explicat că nu vrea să se călugărească, pentru că nu poate renunța la familia sa. Astfel, merge la mănăstire foarte des, participă la slujbele religioase și la diferite spectacole, dar nu poate locui permanent.

Comments are closed.