Media

Oana Lis, dezvăluiri cutremurătoare despre cea mai neagră perioadă din viața ei

Oana Lis este una dintre cele mai îndrăgite persoane publice din România. S-a ținut departe de scandaluri și în ciuda tuturor gurilor răutăcioase, și-a văzut de viața ei și de relația cu omul pe care îl iubește. S-a spus de multe ori că stă cu Viorel Lis pentru bani, dar adevărul a ieșit la iveală în favoarea ei. I-a fost alături soțului ei și la bine, dar și la greu și nu s-a plâns niciodată de nimic.

Cea mai grea perioadă din viața Oanei Lis

Oana Lis a trecut printr-o perioadă extrem de grea în urmă cu mai mulți ani, mai exact în 2014 când a făcut depresie. Într-un interviu pentru Spynews, soția lui Viorel Lis a dezvăluit că acum când privește pozele de la acea vreme își dă seama că avea privirea pierdută și nu știa prea multe despre Psihologie. Din dorința de a se face bine, Oana a fost la preot, la psiholog, dar și la consultații familiale. Ea a spus că în acea perioadă și-a dat seama cine îi este prieten adevărat și cine nu, pentru că au existat oameni care s-au îndepărtat de ea, au respins-o.

Este o boală, trebuie să conștientizăm asta, să-l susținem pe omul care are depresie, să caute rezolvare (…) Eu am avut depresie și știi foarte bine că am vorbit despre lucrul acesta în 2014, și îmi apar și acum poze pe Facebook din 2014, mă uit la ce privire pierdută aveam, dar atunci nu eram psiholog, dar am căutat ajutor și unii oameni vor două sfaturi, nu poți în 2 sfaturi să salvezi pe cineva, a mărturisit Oana Lis, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Cum a fost copilăria Oanei Lis

Copilăria Oanei Lis nu a fost una ușoară, sau frumoasă, din nefericire. Ea a mărturisit că nu a fost un copil năbădăios, dar a fost traumatizată pentru că tatăl ei o bătea. La un moment dat a fost luată de mătușa și bunica ei la București, și crescută exclusiv de ele. Viața ei s-a schimbat atunci pentru că avea parte de îngrijire și liniște.

Oana spune că multă vreme a fost judecată de către oameni care nu o cunoșteau, dar se grăbeau să-i pună etichete. Imediat cum au cunoscut-o și-au schimbat părerea despre ea. Soția lui Viorel Lis a mărturisit că bunica ei a învățat-o să aibă respect și bun simț, două calități pe avea să le observe că nu toată lumea le are.

Au văzut că am bun simt, le arăt respect, toate lucrurile pe care le-am învățat în copilăria mea de la bunica. Multe lucruri învățate de la ea nu le-am văzut la cei născuți în Bucureșți. Ei mă judecau pe mine că nu am caracter când, de fapt, era invers, a mai spus Oana Lis.

În ciuda greutăților pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului, Oana este recunoscătoare pentru viața ei care s-a schimbat când l-a cunoscut pe Viorel Lis. Ea a spus că el a fost alături de ea când îi era cel mai grea, iar ea este și va fi alături de el pentru totdeauna.

Comments are closed.