Media

Oana Lis este în doliu! Moartea care a luat-o prin surprindere

Oana Lis trece printr-o perioadă extrem de grea. Abia când apele s-au mai liniștit și părea că problemele au ocolit-o, se pare că soția lui Viorel Lis a fost lovită din nou de un mare necaz. Tatăl ei a murit în Spania, unde se afla de câțiva ani. Deși nu avea o relație tocmai bună, Oana este afectată de pierderea părintelui său.

Oana Lis, în doliu

Tatăl Oanei Lis s-a stins din viață. Bărbatul se afla în Spania și familia încearcă acum să găsească o modalitate de a aduce trupul neînsuflețit în țară, pentru a fi înmormântat așa cum se cuvine. Familia este profund îndurerată de aflarea acestei vești și nimeni nu era pregătit pentru un asemenea eveniment.

Apropiații vor să afle ce asigurări de viață avea bărbatul în Spania, pentru a ști de ce ajutor pot beneficia din țara respectivă și în condiții poate fi adus acasă, unde va fi condus pe ultimul drum.

Oana Lis urmează să ia legătura cu fratele ei. Este profund marcată de pierderea celui care i-a dat viață, deși cei doi nu se aflau în relații prea bune. În ciuda celor întâmplate, ea și-a iertat tatăș de câțiva ani și a decis să dea totul uitării, pentru a se simți împăcată. Soția fostului edil al Capitalei nu făcut nicio declarație despre moartea tatălui său.

Oana Lis, rănită în copilărie de propriul ei tată

Oana Lis a avut o viață plină de peripeții. Nu a avut o familie așa cum și-ar fi dorit și a fost rănită chiar de cine nu s-ar fi așteptat. Soția lui Viorel Lis a găsit puterea, între timp, să vorbească de cea mai neplăcută experiență a vieții sale, de care a avut parte din cauza propriului ei tată.

Oana Lis a mărturisit că tatăl său a violat-o timp de doi ani, fără a ține cont de nimic. De teamă că o va omorî, ea nu a vorbit despre cele întâmplate și a suferit pentru a se proteja. Relația cu propriul părinte a fost una groaznică, cu adevărat o traumă, de care Oana își amintește acum cu durere în suflet.

„Eu 20 de ani nu am vorbit cu nimeni. E un mecanism de apărare, îți bagi în cap faptul că nu s-a întâmplat niciodată. Tatăl meu m-a violat când eram mică și a repetat lucrul ăsta căsătorindu-se cu o altă femeie și a violat, iar, fata acelei femei.

Tatăl meu mi-a băgat în cap că este normal ce se întâmplă, m-a manipulat psihic. Oamenii nu știu, dar tatăl meu a făcut 7 ani de pușcărie pentru tentativă de omor. Mi-a zis că dacă spun cuiva se omoară, mă omoară și pe mine”, a povestit Oana Lis în trecut.

Mai mult, bărbatul a mai avut astfel de probleme și cu fiica sa vitregă. Era un bărbat cu adevărat periculos, care a stat șapte ani la închisoare pentru tentativă de omor.

Comments are closed.