Media

Oana Lis face furori pe internet. Poza la care nu se aștepta nimeni. Seamănă cu Kim Kardashian?

Oana Lis este, fără dar și poate, o femeie cu chef de viață, optimistă și amuzantă, pe care mulți români o apreciază și o urmăresc pe rețelele sociale, mai ales de când nu mai apare la televizor. Postează, din când în când, pe Facebook și pe Instagram, poze cu ea, cu soțul ei, dar și multe bancuri și glume. Recent, Oana a readus în atenția urmăritorilor ei o poză din 2019, în care apare într-un costum sport care îi pune în evidență formele.

Oana Lis – Kim Kardashian de România

La descrierea pozei, Oana Lis a scris: Kim Kardashian de România, și a pus mai multe emoticoane de râs, dar fanii au luat-o în serios. Mulți au apreciat fotografia, i-au spus că arată foarte bine, chiar mai bine decât celebra Kim care a căpătat notorietate datorită posteriorului ei generos.

Oana Lis a repostat fotografia și a scris: Fără Photoshop, doar shaorma, dând de înțeles că este foarte asumată și mulțumită de aspectul ei fizic.

Oana și Viorel Lis s-au retras din lumina reflectoarelor. Cei doi soți trăiesc liniștiți, departe de televiziune și se pare că le priește de minune. Nu demult anunțau că se pregătesc să devină părinți. Oana a spus de nenumărate ori că vrea să fie mamă și că a parcurs toți pașii care vizează procesul de adopție. Cel mai probabil la anul, soții Lis vor deveni părinți.

S-au pregătit din timp, au deja pusă la punct camera copilului și și-au reorganizat casa în așa fel încât să fie pregătiți în ziua în care li se va mări familia.

Am emoții când mă gândesc la lucrul ăsta. Mă bucur de perioada asta și am început să fac schimbări prin casă, să fac loc în dulap. Și Viorel a cedat locul lui, acolo să doarmă copilul. Toate lucrurile astea trebuie pregătite din timp, a spus Oana pentru Redactia.ro.

Viorel Lis are probleme de sănătate

Se pare că unul dintre motivele pentru care celebrul cuplu nu mai apare la televizor, ține de problemele de sănătate cu care se confruntă fostul primar al Capitalei. Au fost perioade în care nu s-a putut deplasa și a avut nevoie de ședințe de recuperare. În toată această perioadă, la bine și la rău, i-a stat alături soția sa, Oana, pe care Viorel a spus că o prețuiește foarte mult. Fostul primar a declarat că a simțit cu adevărat că are pe cineva lângă el.

Comments are closed.