Media

Oana Lis i-a găsit loc de veci lui Viorel. Ce a spus fostul primar al Capitalei

Oana și Viorel Lis au mai trecut peste o cumpănă în familia lor. Fostul primar al Capitalei în vârstă de 77 de ani a făcut înfarct în urmă cu câteva săptămâni și a ajuns de urgență la spital unde a fost operat. Rămasă acasă, soția lui, Oana, s-a temut pentru ce era mai rău.

Oana Lis i-a cumpărat loc de veci soțului ei

Oana a mărturisit că și-a făcut cele mai negre scenarii, care, de altfel, sunt firești în astfel de situații limită. Viorel a fost la un pas de moarte, dar soarta a vrut să scape cu bine și să se întoarcă acasă. După câteva zile de spitalizare, fostul primar al Capitalei s-a întors acasă. A aflat de la soția sa că i-a pregătit loc de veci, pentru că nu avea.

Nu credeam că se mai întoarce acasă. M-am pregătit așa. Sincer, Viorel nu avea nici loc de veci, am vorbit cu verișoara lui și i-am făcut un loc de veci, a spus Oana Lis.

Oana Lis a postat pe pagina ei de Facebook o poză din ziua în care l-a luat pe Viorel de la spital.

Viorel Lis: eram sigur că nu o să mă mai întorc acasă

Pe patul de spital, Viorel Lis avea numai gânduri negre. Era sigur că nu se va mai întoarce acasă la soția sa. Din fericire totul s-a terminat cu bine și Viorel Lis a revenit în sânul familiei, spre bucuria Oanei. Fostul primar al Capitalei a mărturisit că nu credea că va scăpa, că va reveni acasă și o va revedea pe soția sa. Și-a dat seama că starea lui de sănătate este gravă, din modul în care îi comunica medicul.

Comunica cu mine mereu medicul, era clar că era ceva periculos, ceva ce ar fi putut să se termine. M-am gândit la ce e mai rău, eram sigur că nu o să mă mai întorc acasă, eram aproape sigur că nu o să mai văd casa și nu o s-o mai văd pe Oana. L-am făcut acum pentru că acum s-a nimerit și am prea multe ca să mai pot să trec peste tot (n.r locul de veci). În corpul meu nu e ceva care să nu fie bolnav. Am tot felul de boli, unele mai ușoare, a declarat Viorel Lis.

Reamintim faptul că Viorel Lis a ajuns la spital după ce a făcut infarct. Fostul primar al Capitalei a fost operat, i-a fost montat un stent, după care a rămas sub atenta supraveghere a medicilor. Când starea sa s-a stabilizat, Viorel Lis a fost externat și s-a întors acasă.

Comments are closed.