Media

Oana Lis, imagine șocantă cu Viorel Lis de pe patul de spital. Cum se simte fostul edil al Capitalei

Viorel Lis a ajuns la venerabila vârstă de 77 ani, iar problemele de sănătate nu l-au ocolit deloc. Fostul edil al Capitalei trece printr-o perioadă și mai dificilă acum, de când suferă de boala momentului. Soția lui a publicat o imagine extrem de emoționantă, direct de pe patul de spital.

Imagine emoționantă cu Oana și Viorel Lis

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Deși relația lor a fost foarte criticată și mulți i-au judecat aspru, cei doi au demonstrat că se iubesc și că nu se pune problema banilor între ei sau alte interese ascunse din partea vreunuia.

Nici acum, în cele mai grele momente, cei doi nu se lasă la greu. Oana Lis a publicat prima imagine în care ea și Viorel Lis se țin de mână, în salonul în care sunt tratați de COVID-19 amândoi. Oana Lis îi este alături soțului ei, care face parte din categoria de risc din cauza vârstei, dar mai ales complicațiilor pe care le are.

Oana Lis a pus o descriere emoționantă, prin care reamintește că ea și Viorel și-au promis să fie împreună mereu, lucru ce le-a și reușit. După atâția ani, sunt tot împreună și vedeta este cel mai mare sprijin al fostului edil.

Cum se simte Viorel Lis

Viorel și Oana Lis se află în spital de mai bine de o săptămână. Cei doi au contractat boala momentului și, pentru că nu se simt deloc bine, au avut nevoie de îngrijiri de specialitate. La început, Oana spunea că se simte mai bine, dar starea ei de sănătate s-a agravat mai târziu.

Viorel suferă și de alte afecțiuni, iar din acest motiv este foarte important să fie în permanență sub observația medicilor. Mai mult, a avut nevoie și de o sursă de oxigen, pentru că are mai multe complicații care nu trebuie lăsate de izbeliște.

„Este o formă medie zic eu, nu sunt medic și nu știu, dar este o persoană cu risc. Trebuie să avem grijă cu diabetul. Avem simptome amândoi, trebuia să mergem la spital, nu puteam să stăm acasă. Cu greu am ajuns la spital, Viorel a ajuns aproape cu căruțul, nu mai putea să meargă. Suntem împreună în această situație”, a declarat Oana Lis.

Deși acum sunt mai bine, cei doi au ajuns foarte greu la spita. Viorel, de pildă, abia ar mai fi putut să meargă până la spital, pentru că era sleit de puteri.

Comments are closed.