Media

Oana Lis, mărturisiri sincere. Lucruri pe care nu le-a spus niciodată despre relația cu Viorel Lis

Oana și Viorel Lis formează un cuplu de ani buni și în ciuda faptului că nimeni nu le-a dat șanse, ei și-au văzut de ale lor, drept dovadă nu doar că sunt și astăzi împreună, dar se înțeleg foarte bine. În ultimii ani, starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a înrăutăți, iar Oana s-a ocupat în permanență ca lui să nu-i lipsească nimic. Iată ce a declarat, recent, Oana Lis. Sunt mărturisiri sincere, gânduri și trăiri pe care nu le-a expus niciodată.

Ce a spus Oana Lis despre relația cu Viorel Lis

Viorel Lis este dependent de soția lui despre care a spus că are grijă de el cum nici mama lui nu a avut. Fostul primar al Capitalei a trecut printr-o intervenție chirurgicală după ce a făcut infarct. Oanei i-a fost teamă că nu se va mai întoarce acasă de la spital. Într-un interviu pentru Click, Oana a vorbit despre cele mai sincere trăiri alături de Viorel.

Oana a spus că nu îi place să se plângă și că o ajută Dumnezeu să se descurce cu toate. Nu pleacă niciodată de acasă pentru multe ore, și de fiecare dată are telefonul cu ea, în ideea în care să se întoarcă repede dacă o sună Viorel că are nevoie de ceva.

De când s-au accentuat problemele lui de sănătate, eu am mereu telefonul la mine și nu mă duc foarte departe de casă. Dacă mă sună și are nevoie de ceva, mă întorc imediat. Nu mă ajută nimeni cu Viorel, eu mă descurc singură. Mă ajută Dumnezeu să fiu puternică și să mă descurc singură, nu am nevoie de nimeni. Nu sunt genul să mă plâng și să mă victimizez. Viorel este acum acasă, e așa și așa, a spus Oana Lis pentru Click.

Oana Lis: Pe pieptul lui Viorel este locul meu preferat din lume

Întrebată care este cel mai frumos moment al zilei, pentru ea, Oana a răspuns că fiecare zi este frumoasă de când Viorel este acasă. I-a fost foarte greu să stea singură, cât timp soțul ei a fost internat în spital, iar acum se simte în siguranță.

Eu dacă mă pun lângă Viorel în pat, adorm în două secunde. Și el la fel. Eu dacă stau în brațele lui Viorel, pe pieptul lui, adorm imediat. Pe pieptul lui este locul meu preferat din lume! Dacă sunt agitată nu pot să adorm și asta este momentul nostru zilnic, mă liniștește. Sunt ca un copil, mă conectez cu el ca de la suflet la suflet, a mai spus Oana Lis.

Oana a spus că împreună cu Viorel a avut o relație ca în filme și a trăit momente cum nu mai simțise niciodată. Din cauza diferenței de vârstă, ea nu știa dacă relația lor o sa reziste, dar anii au trecut, și testul timpului și-a spus cuvântul.

Comments are closed.