Media

Oana Lis, probleme grave de sănătate. Vedeta este în depresie

Oana și Viorel Lis trec printr-o perioadă extrem de grea. Cei doi soți au petrecut zile bune la spital și starea lor de sănătate a fost una extrem de rea, dar acum se simt mai bine. Totuși, boala a lăsat sechele mai ales asupra Oanei Lis, care se confruntă acum cu o depresie cruntă.

Oana Lis are depresie

În urmă cu o săptămână, Viorel Lis și Oana au fost externați din spital, după ce a suferit de boala momentului. Acum, soția fostului primar al Bucureștiului dezvăluie cu ce probleme se confruntă după boală, probleme care nu sunt deloc ușoare și de care nu ca scăpa prea ușor.

Deși este psiholog și știe ce are de făcut în astfel de situații, îi este foarte greu să treacă peste tot ce a fost și trăiește momente de groază. Vedeta spune că, după ce a venit de la spital, nu mai are chef de vorbă, simte nevoia să stea retrasă și plânge mai mult, deși era o femeie plină de viață, comunicativă, care voia să se afirme și să aibă oameni în jurul ei.

„Pur și simplu nu am chef să vorbesc cu toată lumea, am o stare în care simt nevoia să mă retrag. Atunci când ești o persoană sociabilă și simți nevoia să te retragi, e un semn de depresie. Plâng mult mai repede, iar eu care nu sunt o persoană plângăcioasă, la fel, e un semn că ești într-o stare emoțională complicată. M-a afectat noaptea în care l-am lăsat pe Viorel la spital. Am plâns tot drumul.”, a povestit Oana Lis.

Oana și Viorel, probleme mari cu banii

Oana Lis spune că cel mai tare a marcat-o momentul în care l-a lăsat pe Viorel în spital, iar ea a mers să se trateze acasă, fără să știe că starea ei urma să se înrăutățească. Vedeta spune că i-a fost greu să treacă peste tot, mai ales din punct de vedere financiar, pentru că a avut multe pastile de cumpărat și cu greu a putut suporta costurile.

Nu este prima dată când Oana se confruntă cu depresia. În urmă cu ani buni mărturisea că a trecut printr-un episod asemănător, dar a reușit să se vindece renunțând la tot ce îi făcea rău: vicii, obiceiuri și chiar persoane care o trăgeau în jos.

Comments are closed.