Media

Oana Lis rupe tăcerea! Ce spune despre zvonurile că Viorel ar fi la azil: “Să ajungă acolo!”

Viorel Lis traversează cea mai grea perioadă a vieții sale. Fostul edil al Capitalei are probleme tot mai mari de sănătate de ceva timp, iar ultimul episod l-a afectat considerabil. Se zvonește acum că soțul Oanei Lis ar fi la un azil de bătrâni, iar aceasta a încercat acum să clarifice situația.

Viorel Lis nu este la azil

Fostul edil al Capitalei trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale. Viorel Lis a trecut printr-un episod extrem de tragice din cauza problemelor sale de sănătate. A ajuns într-un centru de recuperare medicală, iar de aici au pornit zvonurile că acesta ar fi fost dus de către soția lui la un azil de bătrâni și lăsat acolo.

Vezi și: Ultimele vești despre Viorel Lis. Fostul primar al Capitalei este în scaun cu rotile

Oana Lis, însă, vrut să clarifice situația și explicat cum stau exact lucrurile. Astfel, vedeta a explicat clar că soțul ei este acasă, unde are mare grijă de el. Nu se pune problema ca acesta să fie dus la un azil de bătrâni, iar Oana le-a urat celor care răspândesc zvonuri să ajungă ei acolo când o să vină momentul.

”Este acasă, dragilor. Nu este la azil, cine vorbește despre asta să ajungă acolo în locul lui, nu este cazul nostru. ”, a declarat Oana Lis la televizor.

Viorel Lis nu mai poate merge

Viorel Lis are probleme grave de sănătate de ani buni, dar acestea s-au agravat după ultimul episod care l-a trimis de urgență la spital, cu infarct. Tot de la Oana Lis am a aflat că acesta nu se poate deplasa, pentru funcțiile locomotorii au fost afectate în totalitate. Se deplasează doar cu ajutorul unui scaun cu rotile, iar soția lui este cea care se ocupă de îngrijirea lui.

Oana Lis se descurcă greu cu soțul ei, mai ales din punct de vedere financiar. Bolile lui necesită o atenție sporită, tratamente și investigații periodice, iar veniturile sunt foarte mici. În plus, Oana se ocupă cu greu si de cariera sa de psiholog, pentru că petrece mult timp cu Viorel.

Comments are closed.