Media

Oana Roman a divorțat de Marius Elisei. Totul s-a petrecut rapid, la notar

Oana Roman a divorțat astăzi de Marius Elisei. Cei doi au luat decizia de a face asta la notar, semn că s-au înțeles pe cale amiabilă. Dis de dimineață, fiica lui Petre Roman s-a prezentat la notar, acolo unde s-a întâlnit cu soțul și tatăl copilului ei.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit oficial

Despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei s-a concretizat printr-un divorț. Cei doi au mai fost separați de-a lungul căsniciei, dar acum și-au spus adio prin acte. Oana a spus de dimineață, pe Instagram, că astăzi are o zi plină, cu întâlniri și ședințe, și că va fi o zi specială. La scurt timp după s-a prezentat la notar.

„Astăzi este o zi plină, am întâlniri, am ședință și este o zi un pic specială, o să înțelegeți curând de ce”, a precizat Oana Roman pe Instagram.

Cu siguranță nu a fost ușor pentru nici unul dintre soți. Cei doi au fost împreună timp de șase ani, timp în care au făcut și un copil. De-a lungul timpului, cei doi au trecut prin mai multe neînțelegeri, dar în decembrie, totul a degenerat într-o separare fără cale de întoarcere.

Fiica lui Petre Roman spunea atunci că soțul ei a plecat de acasă și că refuză orice cale de comunicare cu ea. Ulterior, lucrurile s-au schimbat, probabil pentru că cei doi sunt, înainte de toate, părinți.

“Poţi să ai averi, glorie, haine şi cele mai scumpe vacanţe, dacă nu ai un om aproape, nu ai nimic. În plus, în faţa morţii, eşti singur”, spunea Oana Roman, la un moment dat, într-o emisiune TV.

Totuși, pentru ei doi nu a mai fost cale de împăcare. Decizia cu privire la divorț care se conturase încă din decembrie, a devenit realitate. Ziua de marți, 15 februarie 2021, nu va fi uitată curând de Oana Roman și Marius Elisei.

“Am început săptămâna cu treziri la 7 fără un sfert. Am o zi plină. Am întâlniri, am ședință și e o zi un pic specială, o să înțelegeți curând de ce. În același timp este și ziua de naștere a unui prieten foarte bun de-al meu, pe care îl iubesc foarte mult”, a spus Oana Roman, pe InstaStory.

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în 2014 și tot atunci au organizat și botezul fiicei lor Isabela.

În ciuda problemelor din viața sentimentală, Oana își continuă proiectele și munca în televiziune. Fiica lui Petre Roman este foarte activă și pe rețelele sociale unde ține legătura cu fanii ei, deloc puțini la număr.

Comments are closed.