Media

Oana Sîrbu a dezvăluit secretele frumuseții sale. Cum îi place să se răsfețe

Oana Sîrbu este una dintre cele mai frumoase prezențe feminine din viața publică din România. Trecerea timpului nu și-a pus amprenta pe înfățișarea ei, dar cu toate astea, actrița este modestă și spune că foarte tare contează bagajul genetic pe care îl moștenește fiecare.

Secretele frumuseții Oanei Sîrbu

Invitată în platoul emisiunii Vorbește lumea, de la Pro Tv, Oana Sîrbu a vorbit despre trucurile la care apelează pentru a-și menține sănătatea și frumusețea. Îndrăgita actriță este de părere că foarte mult contează bagajul genetic pe care îl moștenește fiecare, iar pe această cale le-a mulțumit părinților. Vedeta spune că este important să avem grijă de noi, să ne odihnim suficient, să ne relaxăm și răsfățăm. Toate acestea se reflectă și în modul în care arătăm.

Nu știu ce să spun…Contează foarte tare tot bagajul genetic pe care îl moștenești, așa că mulțumesc pentru asta părinților și rudelor mele foarte apropiate, care mi-au dat acest ceva despre care vorbiți voi. Nu cred că e vorba doar despre latura asta fizică, doar despre ambalajul ăsta la care atât de multă lume face referire în ultimii ani. (…) Mai contează și un soi de echilibru pe care îl ai la un moment dat. Trebuie să avem grijă cum ne odihnim, cum ne răsfățăm, cum ne relaxăm, a apus Oana Sîrbu la Vorbește lumea.

Îndrăgita actriță și cântăreață își găsește relaxarea în muzică, citește mult, încearcă să descopere lucruri noi la ea și să le scoată în evidență, la fel cum pe cele mai puțin plăcute încearcă să le rezolve. Oana Sîrbu își aprinde bețișoare parfumate, face băi relaxante, stretching în fiecare dimineață, toate pe o muzică relaxantă.

Ce nu știai despre celebra actriță din Liceenii

Pe 13 mai 2022, Oana Sîrbu a împlinit frumoasa vârstă de 54 de ani. Este de profesie actriță și cântăreață, o femeie deosebită, o prezență sublimă oriunde își face apariția. Nu a ieșit niciodată în evidență cu scandaluri sau alte lucruri care să-i păteze imaginea în vreun fel. Puțini sunt cei care știu că Oana Sîrbu a fost greu încercată de viață în anul 1997 când a fost implicată într-un accident rutier grav.

Oana Sîrbu a fost căsătorită o singură dată, la vârsta de 21 de ani, în 1989 cu Virgil Popescu, un bărbat cu 13 ani mai în vârstă decât ea. La 41 de ani, artista a înfiat un băiat.

Puțini sunt cei care știu că Oana Sîrbu a făcut înot și atletism, iar în trecut își dorea să fie balerină. A fost implicată în mai multe proiecte de televiziune, de succes, la fel și filme, dar și pe plan muzical a avut și are succes cu piesele pe care le lansează.

Comments are closed.