Știri

Oana Zăvoranu a devenit mamă de mașină! Vedeta și Alex Ashraf sunt în culmea fericirii

Erată titlul a fost corectat. Oana Zăvoranu nu este însărcinată.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Cei doi se iubesc foarte mult și au trecut testul timpului și se gândesc să aibă chiar și copii, în viitorul apropiat, pentru a da o altă formă iubirii pe care și-o poartă de atâția ani.

Până atunci, Oana a devenit deja mamă, dar într-un mod special! Controversata vedetă este în culmea fericirii, după ce familia lor s-a mărit cu încă un membru.

Oana Zăvoranu își mărește familia

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt în culmea fericirii, după ce și-au mărit familia! Activă din fire pe rețelele de socializare, Oana a făcut și acum marele anunț. Frumoasa brunetă nu mai poate de bucurie și a vrut neapărat să le prezinte celorlalți care este motivul.

Așa cum ne-a obișnuit, Oana duce o viață de lux și nu are nicio reținere atunci când vrea să-și facă poftele. Bruneta și soțul ei au făcut acum una dintre cele mai extravagante achiziții din ultima perioadă: o mașină extrem de valoroasă, al cărei preț se ridică la câteva zeci de mii de euro.

 „Am ajuns acasă după o zi extraordinar de tare, în care l-am cumpărat pe Boss. De azi sunt mama lui Boss, Bossulica șefă. A venit un nou membru al familiei, pe care îl iubim. Ne face viața confortabilă și luxoasă.”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram.

Comments are closed.