Media

Oana Zăvoranu dă cărțile pe față! Cine a pus capăt mariajului cu Pepe, de fapt, și ce îl deranja pe artist la Zăvoranca: ”El nu suporta ca eu…”

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate femei din România, care șochează cu fiecare apariție. Duminică seara, ea a apărut în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre cele mai picante subiecte ale vieții sale, în special despre căsnicia ei eșuată cu Pepe. Ea a spus totul despre divorț, dar și despre ce îl deranja pe Pepe la ea.

Oana Zăvoranu a fost cea care l-a părăsit pe artist

Divorțul dintre Oana Zăvoranu și Pepe a provocat numeroase controverse în acea perioadă. După o relație de lungă durată, lucrurile nu au mai mers deloc bine între ei și au decis să meargă pe căi diferite. La început s-a spus tot mai mult că Oana ar fi fost cea infidelă și din cauza ei s-a rupt căsnicia, însă vedeta a decis să spună lucrurilor pe nume.

Oana a participat la podcastul lui Cătălin Măruță, de care toată lumea este încântat. După ani și ani în care nu și-au vorbit, au decis să îngroape securea războiului și să colaboreze împreună pentru acest proiect interesant, realizând că nu au nimic de împărțit și că îi leagă multe lucruri din punct de vedere profesional.

Oana Zăvoranu îl face cu ou și cu oțet pe fosul ei soț ori de câte ori prinde ocazia. De data aceasta, Querida a spus clar că ea a fost cea care nu l-a mai vrut pe Pepe, pentru că ajunsese să nu mai aibă sentimente pentru el. Vedeta susține că ea nu a mai luptat pentru relație în final, dar nu poate să mintă că între ei nu au existat sentimente. S-au iubit mult, dar nu s-a mai putut face nimic pentru relația lor.

”Eu am divorțat de el înainte lui, dar el nu știe. Nu sunt nebună. El a divorțat pentru că eu nu am mai vrut ca el să mă ierte. N-am să neg niciodată că ne-am iubit și că a fost o relație foarte frumoasă. Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe. Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu pe care îl iubesc pe bune.”, a declarat Oana.

Oana Zăvoranu nu a suferit după divorțul de Pepe

Oana Zăvoranu mărturisește că, deși lumea o blama și spunea că i-a frânt inima lui Pepe și i-a greșit mult, nici el nu a fost deloc ușă se biserică. Acesta s-ar fi căsătorit cu Raluca Pastramă la doar câteva luni de la divorț, ceea ce crede Oana că este o dovadă a faptului că nu a fost deloc afectat de despărțirea lor. Vedeta nu a fost geloasă pe faptul că și-a regăsit fericirea, cât a fost iritată de încercarea lui Pepe de a-i face în ambiție.

Mai mult, ea nu era de acord cu regulile pe care Pepe i le impunea. Din cauza faptului că acesta era prea gelos și nu suporta să o vadă în preajma colegilor de filmări, a pierdut multe roluri importante și șanse mari. Ea niciodată nu i-a impus vreo condiție și nici nu i-a dat planurile peste cap, pentru că îi înțelegea meseria.

”El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță. M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol prinicipal și că nu puteau să stingă lumină. Și el avea videoclipurile lui, în care se îmbulina cu alea. Se pupa și el cu altele, dar eu nu i-am zis că doarme pe balcon. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă de el. Nu a fost bine. Eu am pierdut niște trenuri importante. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat”, a adăugat Oana în podcastul lui Măruță.

Comments are closed.