Media

Oana Zăvoranu îi desființează pe Smiley și Gina Pistol: „Dacă dăm vreun ban pe ceva, nu mai suntem noi!”

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai îndrăznețe femei din România. Vedeta este cu adevărat un personaj, care atrage atenția ori de câte ori are ocazia. Celebra brunetă nu scapă pe nimeni din ochi și își spune direct părerea despre multe persoane publice care fac lucruri ce ei nu îi plac.

Oana Zăvoranu îi ia la rost pe Smiley și Gina

Oana Zăvoranu este unul dintre cei mai mari critici ai momentului. Bruneta îi atacă de ceva timp pe cei care promovează diferite produse pe rețelele sociale, deranjată fiind de faptul că aceștia ar primi bani degeaba și ar promova ceva ce nici măcar nu au încercat.

Vedeta este scoasă din sărite de cei care fac reclamă plătită pe rețelele de socializare și nici măcar nu precizează asta, iar acum le-a venit rândul și lui Smiley și iubitei sale, Gina Pistol. Bruneta nu mai suportă postările acestora, însoțite de mesaje prin care fac reclamă.

Gina Pistol a promovat mai multe produse în ultima perioadă, de la obiecte pentru copii, până la creme, pastile sau ceaiuri. Oana Zăvoranu spune că Gina s-a schimbat mult de când a devenit mamă și abuzează de acest avantaj pentru a se afirma în mediul online.

Mai mult, Oana Zăvoranu spune că Gina se plânge prea mult de când a devenit mamă, de parcă ar fi singura femeie în această situație.

„Ginuța s-a schimbat foarte tare din momentul ala în care și-a dat seama că este doamna Gina Pac Pac Omul a lui Smiley. Omul a început să forjeze, tăticule, tot ce mișcă pe acest pământ. De la mâncărică… de astea pentru copii.(…) Această familie se vrea a fi pe un high așa. După ce s-a născut copilul, schimbare de 360 de grade. Ginuța este într-o stare și e supărată fleașcă că e greu cu copilul, e greu să fii și mamă la copil și nevasta la iubit, nu. iubită la iubit, și mai ales dacă iubitul e Smiley Omul și s-a apucat să facă ce știe ea mai bine… mocangeală la tot, de la A la Z”, a spus Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu îl jignește pe Pepe

Oana Zăvoranu nu îl iartă nici pe fostul ei soț, Pepe. Actrița nu ezită să folosească cuvinte dure la adresa fostului său soț, mai ales de când a aflat că are o nouă relație. Astfel, o încurajează pe Raluca Pastramă să nu mai piardă vremea, să-și trăiască tinerețea și să-l uite complet pe Pepe.

”Mă bucur că a postat această poză și sunt convinsă că are și ea pe cineva! Și e îndreptățită să posteze și ea că are pe unul. Că doar nu s-o pocăi! Dar, ca de obicei, macho-manul trebuie să fie mai cu moț!”, spune Raluca.

Comments are closed.