Media

Oana Zăvoranu se ia de Selly. Ce a putut să spună despre vlogger! S-a luat și de hainele lui

Oana Zăvoranu a ajuns și la Selly în demersul ei de a arăta care sunt peseudovedetele României. Actrița și-a propus să ia la rând persoanele cunoscute din online și să le analizeze parcursul în viață. Se pare că a venit rândul lui Selly. Oana are un canal de Youtube în care face videouri despre cei mai sus amintiți, iar acum, în atenția ei a ajuns Andrei Șelaru.

Ce a spus Oana Zăvoranu despre Selly

Oana Zăvoranu l-a luat la rost pe Andrei Șelaru, cunoscut în online după numele de Selly. Vloggerul a fost analizat de către actriță, începând de la activitatea sa în online și până la modul în care se îmbracă.

Vedeta a spus despre Selly că s-a făcut cunoscut cu tot felul de mizerii, de provocări cretinoide și tâmpițele, filmulețe pentru prostime.

A început ca gamer, din câte știu. Eu mai mult de 10 secunde nu am putut să îl ascult. Pentru că făcea filmulețele astea pentru prostime, a început să prindă reclame. El e mare om de afaceri. Ce vârstă are, mă, băiețașul ăsta?, a spus Oana.

Totodată, Oana Zăvoranu spune că Selly a ajuns în atenția oamenilor prin scandaluri, făcând referire la conflictul dintre vlogger și Dan Capatos, jurnalistul CTP și fostul ministru al Educației, Monica Anisie.

Ați văzut ce hotărât era el? A certat-o rău de tot pe doamna ministru. S-a certat și cu CTP-ul (…) S-a luat de conul Capatos, de care a zis că e expirat. Cum să îți permiți tu să zici asta? S-a umflat orezul în el și pentru că, de la prea multă bogăție, nu are și carne, a mai spus Zăvoranu.

Deocamdată, Selly nu a răspuns în niciun fel la toate aceste aprecieri din partea Oanei Zăvoranu, dar dacă o va face, probabil va fi tot pe online, printr-un vlog sau o postare pe Instagram.

Reamintim faptul că de-a lungul timpului, Oana a fost dată în judecată de mai multe persoane cunoscute care au fost deranjate de comentariile actriței. Adelina Pestrițu, Oana Roman și Alina Ceușan sunt trei dintre persoanele publice care au coalizat împotriva Oanei Zăvoranu.

Comments are closed.