Media

Oana Zăvoranu, totul despre divorț. Ce se întâmplă cu căsnicia ei

Oana Zăvoranu este unul dintre cele mai interesante persoane din showbiz. Vedeta reușește să fie remarcată oriunde merge și îi place să atragă mereu atenția. Acum a intrat în atenția publicului cu un zvon mai puțin plăcut și anume divorțul. Se spune că lucrurile nu ar merge deloc bine între ea și Alex Ashraf, dar vedeta a explicat tot.

Oana Zăvoranu, declarații despre divorț

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf trăiesc o frumoasă poveste de iubire de câțiva ani și chiar sunt căsătoriți legal. Cei doi au lăsat mereu impresia că între ei merge totul bine și chiar nu există probleme, dar tot a apărut zvonul cum că ar fi la un pas de divorț.

În ultima vreme s-a tot vorbit despre faptul că Oana și Alex ar avea probleme mari în căsnicie, motiv pentru care au decis să meargă pe drumuri diferite. În acest context, vedeta a decis să vorbească despre ce se petrece, de fapt, în relația ei, și a transmis un mesaj care clarifică situația.

Oana a postat pe rețelele de socializare un mesaj extrem de emoționant, în care îi mărturisește soțului eu cât de important este pentru ea și că nu contează nimic în afară de el, nici gura lumii, nici zvonurile care circulă.

„Totul se rezumă doar la noi doi și numai noi doi. Pentru că tu ești totul pentru mine și eu sunt totul pentru tine. „Restul” vine și pleacă”, este mesajul pe care Oana Zăvoranu l-a transmis pe rețelele de socializare.

Oana Zăvoranu, despre problemele din căsnicie

Oana Zăvoranu a fost mereu o femeie sinceră și asumată, care nu a ezitat să vorbească despre problemele personale și a spus mereu lucrurilor pe nume. Indiferent de cât de dur a fost adevărul, ea l-a scos mereu la iveală.

Chiar dacă pare că are o relație perfectă, vedeta recunoaște că a mai avut probleme de-a lungul timpului. Recunoaște că s-au certat și lucrurile nu au fost mereu roz între ea și Alex, dar acum au clarificat totul și se bucură de tot ce au realizat și vor realiza.

Oana spune că a simțit anumite lipsuri în căsnicia ei, dar iubirea a fost foarte puternică și i-a ajutat să păstreze flacăra vie, să rezolve orice problemă.

„Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia.

Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe”, a declarat vedeta.

Comments are closed.