Media

Omul care i-a schimbat viața lui Zannidache. Care este, de fapt, legătura cu Alex Velea

Zannidache este un tânăr pe care cine îl vede pentru prima dată nu îl uită prea ușor, dacă nu datorită calităților sale de om bun la toate, atunci măcar prin prisma aspectului fizic. El s-a făcut remarcat odată cu participarea la show-ul Chefi la cuțite, unde s-a descurcat onorabil și unde publicul din România l-a cunoscut într-o mare măsură. Ulterior, oamenii au înțeles că Zanni nu doar gătește bine, ci și cântă, iar mai apoi toată România avea să-l vadă în postura de câștigător al show-ului Survivor.

Omul care i-a schimbat viața lui Zannidache

Zanni a ajuns în atenția publicului grație unui om pe care l-a căutat într-un anumit moment al vieții sale. Se pare că a fost momentul decisiv, cel care avea să pornească o adevărată schimbare în viața tânărului.

Tot ce a făcut Zannidache a fost să-i trimită un mesaj lui Alex Velea, iar de acolo restul s-a legat în mod natural. Velea avea să afle că Zanni știe să cânte, și astfel l-a ajutat să se lanseze în muzică, ba chiar au mai multe piese la care au lucrat împreună.

Invitat la Observator, Alex Velea a povestit cum l-a cunoscut pe Zannidache și care a fost prima lui impresie despre acesta.

Mi-a trimis un mesaj şi mi-a zis: “Dă-mi putere să dau mai departe”. Mi s-a părut un pic ciudat mesajul ăsta, dar m-a intrigat. M-am uitat să văd cine mi-a dat mesajul, i-am văzut faţa, o faţă pe care nu ai cum să o uiţi niciodată (…) Am crezut iniţial că e junkist, dar nu, e un copil foarte cuminte, a spus Alex Velea

În timp, cu ajutorul cu Velea, lucrurile au început să se așeze în viața lui Zannidache al cărui copilărie nu a fost deloc ușoară. A crescut fără părinți și s-a văzut nevoit să lupte pentru supraviețuire. Viața lui avea să se schimbe și mai mult în momentul în care Zanni a intrat în competiția Survivor România – sezonul 2.

Zannidache a câștigat marele premiu de la Survivor România

Zanni este câștigătorul sezonului 2 al show-ului Survivor România. El a plecat acasă cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro și nu a ascuns nicio clipă ce vrea să facă cu banii. Sătul să stea la cămin, Zannidache a spus că își va cumpăra un apartament, propriul lui apartament și că le mulțumește tuturor celor care au crezut în el și l-au votat în competiție.

Comments are closed.