Media

Ozana Barabancea, probleme de sănătate după operația de micșorare a stomacului. Artista nu mai avea voce: “Nu mai puteam să cânt!”

Ozana Barabancea este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra cântăreață a purtat mereu o luptă grea cu kilogramele în plus și a încercat să slăbească, dar abia acum a reușit. Operația la stomac a fost cea care i-a adus silueta de altădată, dar și o mulțime de alte probleme.

Operația de la stomac i-a afectat vocea Ozanei

Ozana Barabancea arată foarte bine acum, deși are 52 de ani. Mereu a dus o luptă grea cu kilogramele în plus, dar după operația de micșorare a stomacului din 2017 a reușit să își revină și să ajungă la greutatea dorită. Niciun regim nu o ajuta, iar intervenția a făcut minuni.

Operația a fost făcută în secret, doar la indicațiile medicului și cu binecuvântarea duhovnicului ei. Intervenția a decurs bine dar, din nefericire, i-a afectat corzile vocale. Artista reușea cu greu să cânte și simțea că vocea ei nu mai avea aceeași capacitate, dar după a doua intervenție și-a revenit și este din nou o artistă desăvârșită.

“Acum lumea îmi spune că e un pic mai bine, eram mult prea slabă. Eu nu mi-am dat seama. După prima operație nu puteam să mai cânt așa de bine, dar după ce mi-a pus inelul am renăscut vocal. Nu știu ce s-a întâmplat acolo. După o săptămână am reușit să cânt așa cum cântam înainte de operația de micșorare a stomacului. S-a întâmplat o minune’, a dezvăluit artista.

Ozana s-a operat pentru a doua oară

În timpul pandemiei, Ozana a acumulat din nou câteva kilograme. Dietele nu mai făcea față și ea nu mai era deloc mulțumită de felul în care arăta, motiv pentru care a mers din nou la medic, unde a fost supusă unei noi intervenții.

De data aceasta i-a fost montat un inel gastric, care a ajutat-o să slăbească din nou, ajungând la forma dorită, dar i-a și redat vocea. Mulți i-au zis că este prea slabă, dar ea se simte bine în pielea ei. Ozana Barabancea a recunoscut că, înainte de a face operația de micșorare a stomacului, avea o viață dezordonată și mânca pe fugă, dar acum este mai atentă la tot ce face.

Comments are closed.