Știri

UPDATE Pana majoră de curent în București, Titan, Berceni și alte cartiere

O pană majoră de curent este în acest moment în Comuna Berceni de lângă Capitală, dar și parte din Cartierul Titan.

Actualizare, 17:11 – Pana de curent a fost remediată. Conform informațiilor Fresh24, un transformator a avut erori tehnice și a fost oprit automat de sistemul de protecție al instalației.

Reprezentații rețelelei de distribuție al energiei electrice ne-au declarat că nu mai sunt probleme în acest moment.

Actualizare 16:35 – Electrica rezolvă rapid pana de curent

Cristina, locuitoare în Comuna Berceni spune că situația a revenit la normal, dar că energia electrică nu pare a fi stabilă.

Știrea inițială

Cititorii paginii de Facebook Adrian Vrauko, i-au transmis prin mesageria privată jurnalistului că subit s-au înregistrat pene de curent în mai multe zone din București.

Locuitorii comunelor de pe lângă Capitală afirmă că și ei se confruntă cu această situație, cele mai multe mesaje fiind din comuna Berceni.

Contactați de Fresh24, reprezentații Electrica Distribuție spun că este o mică problemă la unul din transformatoare și că pana de curent va dura maxim 2 ore.

Știre în curs de actualizare.

Adrian Olănescu
Adrian Olănescu este jurnalist cu 14 ani exeperiență în domeniul social și eveniment. Și-a început cariera la Realitatea TV și mai apoi a lucrat la Știrile Pro TV. Dupa ani de televizune a trecut în jurnalismul online și a lucrat pentru mai multe site-uri din top 10 BRAT. De asemeena a condus 5 ani un site de lifestyle feminim care era pe primul loc în topul accesărilor.

Comments are closed.