Media

Paula Chirilă, de urgență la spital. Cum se simte acum actrița

Paula Chirilă a ajuns la spital de urgență, în timp ce se afla în emisiune, la Xtra Night Show. Aceasta a spus că nu se simte bine încă de la începutul show-ului, starea ei de sănătate fiind una precară și în seara anterioară. Nu este prima dată când vedeta se confruntă cu probleme de sănătate, însă episodul a fost unul destul de dificil pentru ea, pentru că spera că totul se va remedia și nu se va ajunge atât de departe.

Paula Chirilă, dureri abdominale grave

Paula Chirilă a ajuns de urgență la spital după ce a fost preluată direct din  emisiunea Xtra Night Show pe care o prezintă alături de Dan Capatos. Încă de la începutul emisiunii, ea a acuzat dureri abdominale grave, care nu îi dădeau pace.

Cu aceste probleme se confruntase și cu o seară înainte, când a prezentat emisiunea singură. După două ore de la începutul emisiunii, ea nu a mai putut suporta durerile, iar un echipaj medical a fost chemat la sediul televiziunii pentru a decide ce este de făcut cu celebra actriță. Ambulanța a preluat-o, iar Paula a fost transportată la spital de urgență.

Paula Chirilă urmează să fie supusă unui control medical amănunțit pentru a se vedea cu  exactitate care sunt cauzele durerii și problemelor digestive. Paula Chirilă va lipsi o perioadă din platoul lui Dan Capatos, însă mai multe informații nu se cunosc până la momentul actual despre starea ei de sănătate.

Paula Chirilă are probleme și cu spatele

Nu este prima dată când Paula are probleme de sănătate. În timpul perioadei de izolare, ea a vut dureri mari de spate. Având în vedere că era o perioadă dificilă, ea a ales să nu meargă la spital, însă a beneficiat de ajutorul medicilor prin telefon.

Câteva zile, ea nu s-a putut mișca și a fost țintuită la pat și chiar avea probleme de respirație. Mai mult, o perioadă bună nu putea mânca și nici nu s-a odihnit din cauza durerilor.

„Îmi beam cafeaua dimineața și m-a tăiat ceva pe la șale. Am stat nemișcată două ore, în aceeași poziție, pentru că nu mă puteam mișca. Nu puteam să mă întind să iau telefonul. Am vorbit cu medici la telefon, mi-au spus ce am. S-au tasat niște chestii. A fost foarte urât. Nu puteam respira, nu puteam mânca, nu puteam dormi, nu puteam să mă mișc de pe o parte pe alta, a fost absolut sinistru”, a dezvăluit Paula.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.