Media

Paula Chirilă vorbește fără perdea despre fiica ei. Ce pasiune are aceasta la 11 ani: “Nu e deloc ușor, este un drum greu”

Paula Chirilă este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. Celebra vedetă este foarte iubită și îi place mult să fie în lumina reflectoarelor. Dintotdeauna i-a plăcut să fie celebră și să o știe lumea, dar nu la fel a vrut și pentru fiica sa. Se pare, totuși, că aceasta are o pasiune de care și mama ei a aflat, dar va fi foarte greu să o pună în practică.

Fiica o moștenește pe Paula Chirilă

Paula Chirilă este una dintre cele mai iubite actrițe ale momentului. Se bucură de mare succes și oamenii din întreaga țară o adoră pentru rolurile sale amuzante din diversele producții. Este o femeie împlinită din toate punctele de vedere și este foarte mândră de fiica sa, cu care are o relație cu totul specială.

Paula Chirilă este foarte atașată de fiica sa, mai ales că ea se ocupă singură de creșterea acestei, având în vedere că a divorțat de tatăl acesteia. Ea a încercat să-i ofere o educație aleasă și s-a asigurat că nu îi lipsește nimic. Cel mai interesant este că deja îi moștenește talentul mamei sale la actorie, fiind foarte iscusită în acest domeniu.

Paula Chirilă a dezvăluit că fiica sa este foarte talentată și îi seamănă foarte mult. Își dorește să devină și ea actriță și deja face pași mari în această direcție. Mama sa o susține, deși știe că este foarte greu să facă performanță în acest domeniu. Fiica sa este deja mare, pentru că a început să ia propriile decizii în ceea ce ține de mâncare, vestimentație.

“Vine cu mine uneori, și a făcut foarte mulți prieteni și în echipa, peste tot. Ea își dorește să se facă actrița, ceea ce ma sperie. Nu e deloc ușor, e un drum greu. Imi doresc să fie talentata și sa aibă un drum plin de oportunități frumoase. Are simțul umorului, ne făcea sa radem de mică, acum sa vedem cum o să evolueze. Vreau sa rămână la fel de deschisa și fără teama, căci asa am fost și eu”, a declarat Paula Chirilă.

Paula Chirilă a avut o copilărie grea

Paula Chirilă nu a avut mereu o viață roz și nu a fost fericită ca acum, motiv pentru care vrea să îi ofere fiicei sale ce are mai bun. Ea își amintește acum cu durere în suflet de copilăria grea pe care a avut-o și de zilele în care părinții nu au avut ce să-i pună pe masă. Trăiau dintr-un singur salariu, cel al mamei, iar tatăl avea probleme mari cu alcoolul și nu o susținea în nimic și nu avea grijă de ea.

A fost nevoită să se descurce singură și să muncească zi și noapte pentru a-și putea plăti facultatea. Nimeni nu a susținut-o când au aflat că vrea să devină actriță, pentru că toți sperau că va ajunge avocat. A făcut multe sacrificii și nu s-a dat bătută, iar astăzi a ajuns acolo unde mulți doar visează să fie.

‘Eu voiam să fiu artistă, cântăreață. I-am spus profesoarei mele că nu vreau la Drept, vreau la Teatru. Mi-a spus cât de greu e, ce trebuie făcut. Am dat pe ascuns la facultate. Tata era șomer, îi plăcea și băuturica, Dumnezeu să-l ierte, trăiam dintr-un salariu, al mamei. Era asistentă medivală. Deci nu putea să mă țină cu facultate. I-am spus când am luat examenul. M-am angajat asistentă la urgențe. Făceam gărzi, munceam noaptea, ziua cursuri. Nu e ușor la Urgență, accidente grave, sinucigași…’, a dezvăluit Paula.

Comments are closed.