Media

Paula Seling a publicat poze cu ea de când avea 20 de ani. Internauții au fost uluiți: “Parcă ai oprit timpul”

Cu toții știm cum arată Paula Seling acum, dar puțini sunt cei care își amintesc ce look avea artista în urmă cu peste 20 de ani. Paula Seling este considerată una dintre cele mai frumoase artiste de la noi, cu o frumusețe naturală de invidiat, fără operații sau alte intervenții de ordin estetic.

Cum arăta Paula Seling în urmă cu peste 20 de ani

“De-aș putea cumva întoarce timpul” – spune o melodie cântată de Paula Seling. În versurile acelei piese, Paula se referea la o poveste de dragoste, la un iubit pe care ar vrea să-l revadă, și nicidecum la regretul față de trecerea anilor, pentru că, în cazul ei, aceasta nu se observă. Artista arată exact ca acum 20 de ani, dacă este să judecăm după pozele pe care chiar ea le-a postat pe rețelele de socializare.

Paula Seling are o frumusețe naturală pe care și-a păstrată adoptând un stil de viață sănătos, cu alimentație curată și sport, stând departe de intervențiile chirurgicale.

La 43 de ani, Paula Seling arată ca la 20

În prima zi de Crăciun Paula Seling a împlinit 43 de ani. Artista este într-o formă de zile mari, iar pozele pe care le-a publicat recent arată că nu s-a schimbat deloc. Aspectul ei fizic de la 20 de ani este identic cu cel de astăzi. Practic nu este nicio diferență, iar mărturie stau pozele. Iată câteva dintre reacțiile fanilor la vederea pozelor cu Paula Seling de când avea 20 de ani:

Tu ești neschimbată! Finuță, elegantă și misterioasă/ La tine, Paula, nu se vede trecerea timpului!/Dragă Paula…dar tu nu îmbătrânești deloc? Ai descoperit secretul tinereții veșnice? Dacă nu menționai că sunt poze de când aveai 20 de de ani…jur că nu îmi dădeam seama! Felicitări, om frumos! Tot respectul cuvenit!/Puteai zice că ai fost în weekend la un shooting, că nu se prindea nimeni…/Parcă ați oprit timpul, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Paula Seling este una dintre puținele persoane publice de la noi care s-a ținut departe de operațiile estetice. În schimb, artista are grijă la alimentație și face mișcare cât de des poate. În urmă cu mulți ani a renunțat definitiv la carne și a declarat, într-un interviu, că l-ar supăra pe Dumnezeu dacă s-ar gândi la operații estetice. Artista este de părere că sunt atâția oameni care au probleme din naștere și ei au nevoie de intervenții chirurgicale pentru a duce o viață normală.

Comments are closed.