Media

Pepe deranjat de declarațiile Oanei Zăvoranu. I-a dat o replică neașteptată

Pepe și Oana Zăvoranu au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. A fost iubire mare acolo, dar la un moment dat, totul s-a terminat și nu oricum, ci cu mare scandal. Anii au trecut, Pepe s-a recăsătorit, a făcut doi copii, Oana s-a căsătorit și ea, dar când sunt întrebați, separat, despre ce a fost între ei, cei doi se atacă mereu.

De ce spune Pepe că Oana Zăvoranu este frustrată

Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, Pepe a fost întrebat și despre relația cu Oana Zăvoranu. Artistul a spus că Oana are frustrări și îl vorbește de rău pentru că el nu îi mai răspunde de ani de zile.

Pepe a mers mai departe cu declarațiile și a spus că el este omul care dă totul într-o relație, dar că Oana este cea mai mare greșeală din viața lui.

Mă uit în trecut și nu îmi vine să cred: Mă, ce a fost în capul meu? Nu-mi pare rău, că eu pentru dragoste și iubire, pentru ceea ce susțin, mă cert cu toată lumea. Bă, când arunci cu noroi mi se pare mult. Nu a mai fost să fie, de ce mă ataci? Am văzut acum câteva zile, numai tâmpenii spune, a spus Pepe.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Pepe refuză să pronunțe numele celei cu care a petrecut câțiva ani din viață și spune că a învățat multe din tot ce s-a întâmplat atunci și de aceea nu vrea să mai aibă vreo legătură cu Oana.

Declarațiile lui Pepe vin la câteva zile distanță după declarațiile Oanei din podcastul lui Cătălin Măruță. Vedeta a spus că Pepe a divorțat de ea pentru că ea nu a mai vrut ca el să o ierte, că era gelos și că a pierdut șanse mari în carieră, din cauza lui.

Eu nu-l mai iubeam pe Pepe. Așa cum m-am îndrăgostit de el, într-o zi nu am mai simțit nimic. Erau două luni de când eu tot veneam la 5-6 dimineața acasă, dormeam pe canapea. Epuizasem toate coafezele, toate prietenele. Știu, a fost mare tragedie că l-am înșelat. M-a pus să aleg între el și carieră și l-am ales pe el, constrânsă de el. Nu a fost bine. Eu am pierdut niște trenuri importante. Eu nu i-am zis lui să renunțe la cântat, a mai spus Oana.

Oana și Pepe nu-și vorbesc de ani de zile. Au divorțat cu scandal și acuzații reciproce, după care fiecare și-a refăcut viața. Pepe s-a căsătorit cu Raluca Pastramă, iar Oana s-a căsătorit cu Alex Ashraf.

Comments are closed.