Media

Pepe, totul despre domnișoara cu care a fost surprins. Cine este noua parteneră

Pepe a trecut recent prin divorțul de Raluca Pastramă și acum își trăiesc separat viețile, fiecare așa cum poate. Cei doi păstrează legătura, dar doar în scopul creșterii celor două fetițe pe care le au împreună și nu se gândesc sub nicio formă la împăcare.

Mai mult, Pepe a fost surprins recent în compania unei domnișoare, de care părea foarte apropiat, de unde au pornit și suspiciunile.

Pepe și-a găsit o nouă prietenă

Zilele acestea, Pepe a fost surprins la un local de fițe din Herăstrău alături de o tânără superbă, dar și de antrenorul lui și de soția acestuia. Cei doi au fost în compania mai multor prieteni, dar privirile pe care și le aruncau și faptul că zâmbeau mereu unul în compania altuia au atras atenția tuturor.

Este vorba despre Yasmine, o tânără destul de cunoscută în mediul online. De profesie make-up artist, ea este foarte căutată de vedetele care vor o schimbare de look și să arate bine pentru diferite evenimente.

Pepe a fost contactat de cei de la Fantik pentru a clarifica situația. El a explicat că nu are nicio relație în prezent, dar a recunoscut că iese la restaurant sau la plimbare cu anumite domnișoare, doar că asta nu înseamnă că între ei este mai mult decât o relație de prietenie.

‘O să o spun sincer! În fiecare săptămână ies în oraș, la restaurant sau pe undeva. E normal să ies și cu diverse domnișoare, dar asta nu înseamnă că am vreo relație cu ele. Sau că mă însor, sau orice altceva’, a declarat Pepe pentru Fanatik.

Pepe, despre o nouă relație

Pepe a explicat clar că, în acest moment, prioritatea lui sunt cele două fetițe, cărora le dedică tot timpul său liber. El a explicat clar că iese în oraș pentru a se distra puțin și a ieșit din rutină, dar nu are niciun gând serios acum cu nimeni. Cât despre Yasmine, au petrecut ziua ei de naștere, nimic mai mult.

‘Eu, în perioada asta, am alte priorități, mă ocup de copiii mei, de afaceri, de Youtube, de lucrurile care mă interesează cu adevărat. Faptul că ies în oraș, o să o spun clar, este pentru că îmi petrec puținul timp liber așa cum îmi doresc. Am fost la ziua de naștere a domnișoarei respective, dar asta nu înseamnă că e ceva între noi’, a mai subliniat artistul pentru sursa citată.

Comments are closed.