Media

Percheziții acasă la Brigitte și Florin Pastramă. Ce caută polițiștii

Zi grea pentru Brigitte și Florin Pastramă. Locuința celor doi in Capitală a fost percheziționată joi, 22 iulie 2021. Se pare că la mijloc sunt acuzații de contrafacerea unei mărci, precum și de vânzarea de produse contrafăcute.

Percheziții acasă la soții Pastramă

Polițiștii au percheziționat locuința în care stau Brigitte și Florin Pastramă. Potrivit g4media.ro, cei doi vor fi conduși la Poliția sectorului 2 al Capitalei, unde vor fi audiați. Sunt acuzați de contrafacerea unei mărci și de vânzarea produselor contrafăcute.

Nu de puține ori Brigitte a spus că muncește mult ca să aibă tot ce are și că își respectă angajații și face ca totul să fie bine pentru toată lumea.

În ultimii ani, Brigitte a investit în mai multe afaceri profitabile. Are un restaurant în Capitală, a avut și o șaormerie, unde a lucrat cu Florin, a avut o afacere cu haine de firmă într-un mall din nordul Capitalei, și un loc de joacă pentru copii.

Brigitte a spus de multe ori că nu toate i-au ieșit, că a avut multe de pierdut, dar că mereu s-a reinventat ca să facă lucrurile să funcționeze.

Am considerat că e cel mai bine pentru noi să valorificăm aceste spaţii, nu să le dăm altora spre închiriere. Am făcut şaormerie în spaţiul vechi şi deocamdată e foarte bine. Eu şi Florin ne ocupăm, am angajat doi băieţi care se pricep să facă shaorma şi am adus un preparat de la mine de acasă, din Timişoara. Se numeşte pleşcaviţă şi e de vită, mai exact din pulpă de viţel. Un meniu cu şaorma medie şi suc la doză costă 15 lei, iar un meniu cu pleşcaviţă, cartofi pai şi suc costă tot 15 lei. Băieţii fac şi pizza, iar meniul cu suc costă şi el 15 lei. Ne dăm tot interesul să fie bine, spunea Brigitte într-un interviu mai vechi pentru Click.

Brigitte și Pastramă sunt protagoniștii unui reality-show care se vede la Antena Stars. Cei doi soți prezintă aspecte din viața lor de familie. Într-una dintre ediții, Brigitte a anunțat că ea și Florin au făcut convenție matrimonială.

E mincinos. Are doar trei proprietăți pe numele lui, în sectorul 2. Dacă le însumez…numai casa asta face 600.000 de euro. Eu am dat pe ea 500 și ceva de mii și am băgat minim 100 de mii. Și m-am uitat cât valorează un teren de 600mp, cu 320 m construiți utili. Nu am pus și terasele ( patru terase mari) plus garaj. Mai am apartamentul de pe Nordului care valorează 300.000 de euro. Apartamentul de la mare l-am vândut și am cumpărat un teren. Am și trei firme care se vor trece în convenția matrimonială. Plus bani în cont din vânzarea casei de la Timișoara. Mașinile sunt pe leasing, a spus Brigitte.

Știre în curs de actualizare 

Comments are closed.