Media

Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață. Artistul fusese internat de urgență

UPDATE 20:32: Petrică Mîțu Stoian a decedat în această seară, potrivit Observatornews.

Petrică Mâțu Stoian a fost internat la urgență și se află sub supraveghere medicală. Potrivit Observatornews, interpretul de muzică populară se află pe secția de Terapie Intensivă. I s-ar fi făcut rău la un eveniment la care fusese chemat să cânte.

Petrică Mâțu Stoian internat de urgență

Artistul a ajuns de urgență pe mâna medicilor după ce i s-a făcut rău la un eveniment unde fusese chemat să facă un program artistic. Potrivit unor surse Observator, artistul ar avea probleme cardiace.

Interpretul de muzică populară este internat la Spitalul de Urgență Reșița, și s-a încercat transferul său la Craiova, însă fără succes întrucât nu erau locuri disponibile.

Vara aceasta, Petrică Mâțu Stoian a slăbit 25 de kilograme. Pe fondul unui șoc emoțional, artistul a dat jos în doar trei luni un număr semnificativ de kilograme, ajungând să arate total diferit de cum îl știe publicul său.

Într-un interviu pentru un post de televiziune, interpretul a spus că încearcă să treacă peste această durere și că nu este deranjat că a slăbit atât de mult.

Petrică Mâțu Stoian, transformare spectaculoasă

Din iulie și până în prezent, artistul a slăbit 25 de kilograme fără măcar o zi de dietă. Din nefericire, totul a fost pe fond emoțional cauzat de pierderea unei persoane apropiate. Artistul a mărturisit că în această vară s-a stins din viață soția impresarului său, cea care l-a ajutat foarte mult în cariera artistică.

Acest șoc m-a făcut să-mi piară pofta de mâncare. Aveam peste 100 de kilograme, iar acum am slăbit brusc peste 25, a declarat artistul.

Acesta a fost motivul pentru care i-a fost greu să accepte că femeia nu mai este. Și-a promis, totuși, că va încerca să depășească această perioadă grea care și-a pus vizibil amprenta peste corpul lui. Nu demult, Petrică Mâțu Stoian, care este angajat din 1995 în Ansamblul Artistic Profesionist Doina Gorjului, din Târgu Jiu, a declarat că vrea să se pensioneze. Artistul este de părere că a îmbătrânit și că e timpul să lase loc celor mai tineri să facă carieră în domeniul artistic.

Comments are closed.