Magazin

Plante care atrag ghinionul în casa ta. Scapă de ele și ferește-te de sărăcie

Există o mulțime de superstiții de care trebuie să ținem cont pentru a avea noroc, printre care și una legată de flori. Chiar dacă plantele ne oferă o stare de bine și unele dintre ele au și un miros plăcut, se pare că anumite flori aduc și ghinion. Trebuie să ne ferim de unele specii de plante pentru că aduc numai energii negative.

Florile care atrag sărăcia

Deși mulți au casa plină de flori și le place să le aibă în preajma lor, prea puțini știu că nu toate tipurile sunt bune. Unele dintre plantele pe care le avem în locuința noastră aduc ghinion și atrag tot felul de energii negative, așa că trebuie să scăpăm cât mai repede de ele.

Vezi și: Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, despre cum recunoști oamenii bogați. Trăsăturile feței spun totul despre ei

Ficusul este considerat a fi una dintre plantele care atrag cel mai tare ghinionul, dar care este prezentă în majoritatea locuințelor de români. Se spune că acesta aduce numai nenorociri, precum ghinionul, boala, dar și energii negative sau ceartă în familie. Această plantă ar fi mai bine să stea în afara casei, în curte, pe terasă.

Garoafele se numără de asemenea printre plantele care nu ar trebui aduse în casă. Sunt asociate cu cele mai rele și negre sentimente, moartea, tristețea, fiind florile care se duc cel mai des la înmormântări. Se spune că cei care îți aduc astfel de flori îți pun gând rău și prin acest dar îți dovedesc intenția lor față de tine

Ce plante să nu ai în casă

Nici coronița lui Hristos nu are ce să caute în casele noastre, pentru că nu aduce nimic bun. deși este o plantă frumoasă, interesantă, care crește repede, are spini destul de ascuțiți despre care se spune că atrag anxietatea și singurătatea. Tradiția spune că, odată așezată în exterior, planta ajută la protejarea casei de toate vibrațiile rele care vin din exterior.

Se spune din bătrâni că parfumul florilor de crin, fiind foarte intens, poate induce o stare puternică de somnolenţă şi poate da dureri de cap. Aceste flori nu sunt unele care aduc ghinion, dar îți pot provoca probleme de sănătate dacă nu ții geamul deschis când sunt ele în încăpere. Mirosul este foarte dăunător și pentru animalele de companie, în special pentru câini și pisici, care riscă să aibă dureri abdominale, diaree sau chiar să moară.

Comments are closed.