Știri

Planul roșu de intervenție! Şapte oameni au fost grav răniţi într-un accident rutier

Un accident grav accident rutier a avut loc sâmbătă în județul Hunedoara, soldat cu 7 victime, printre care un copil inconștient. Autoritățile au fost în alertă şi au activat Planul Roșu de Intervenție.

Accidentul rutier a avut loc în localitatea Cârnești, județul Hunedoara.

În această după amiază, pompierii hunedoreni au fost solicitați să intervină la un accident rutier ce a avut loc în localitatea Cârnești.

Pentru optimizarea acțiunii de răspuns, a fost activat Planul Roșu de Intervenție, la nivelul județului Hunedoara.

La locul evenimentului au fost mobilizate două autospeciale de stingere dotate cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială de primă intervenție și comandă și două echipaje SMURD încadrate de 19 pompieri.

De asemenea, cinci echipaje ale Serviciului de Ambulanța Județean au intervenit alături de pompierii militari.

În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau 8 persoane, 5 dintre acestea fiind copii.

La sosirea forțelor de intervenție, două victime erau încarcerate, fiind extrase din mașină de către echipajele de descarcerare.

În urma accidentului, șapte victime au fost asistate medical la fața locului, fiind apoi transportate la Spitalul din Hunedoara, printre care și un minor, aflat în stare de inconștiență.

Pentru un pasager nu s-a impus transportul la spital.

Pompierii au asigurat de asemenea, măsurile necesare preîntâmpinării izbucnirii unui incendiu, informează ISU Hunedoara.

Accident grav și în Capitală! Două maşini şi un troleibuz s-au ciocnit pe Calea Văcărești

Un accident rutier a avut loc, astăzi, pe Calea Văcărești, din București. Un troleibuz şi două mașini au fost implicate. Unul dintre autoturisme a ajuns pe linia de tramvai. Traficul în zonă se desfăşoară cu dificultate. În urma impactului, doi oameni au fost răniţi.

Un accident rutier a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 25 Iunie 2022, ora 16:50, pe Calea Văcărești din municipiul București.

Din primele informații, două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier pe Calea Văcărești, sensul spre Pasajul Mihai Bravu din București.

Potrivit infotrafic.ro, este blocată calea de rulare a tramvaielor pe sensul către Șoseaua Mihai Bravu precum și benzile 1 și 3 de circulație, pe același sens.

Au fost testați conducătorii auto, rezultatele fiind zero.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s a produs accidentul.

Una dintre victime a fost transportată la Spitalul Bagdasar, iar cealaltă primește îngrijiri medicale la fața locului.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.