Știri

Plecare șoc din televiziune! A demisionat un prezentator celebru

În ultima perioadă au avut loc evenimente și schimbări importante în televiziune. Aflăm acum că un prezentator celebru a plecat de la postul TV care l-a făcut vedetă, după ani întregi de activitate și o emisiune de mare succes. Află cine îl va înlocui de acum.

Marius Tucă pleacă de la Aleph News

Marius Tucă, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV de la noi din țară, pleacă de la postul TV Aleph News, după trei de ani de activitate. Talk show-ul omului de televiziune se difuzează în continuare pe post, însă edițiile ce se difuzează de la începutul anului sunt reluări, semn că și-a încheiat activitatea.

Marius Tucă și Adrian Sârbu colaborau încă din luna februarie a anului 2019, când au pus bazele acestui proiect ce s-a bucurat de mare succes în tot acest timp. Compania fondată de Sârbu intra cu 50% din acţiuni în postul de radio Smart FM, în timp ce cealaltă jumătate era a familiei Tucă.

Cei doi erau foarte mândri de ce au realizat și lăsau asta să se vadă și în mediul online. Publicau multe imagini de la locul de muncă și au reușit să ducă postul TV la un nivel înalt. Se pare, însă, că lucrurile nu au mai funcționat și una dintre vedetele Aleph News a deci să se retragă. În glorie, de altfel, având în vedere că emisiunea lui încă se difuzează și a fost foarte urmărită.


Shakira i-a dat fatala lui Pique. Nimeni nu se astepta sa se razbuna așa>>>>

Sârbu are planuri mari

Chiar în luna noiembrie a anului trecut, Adrian Sârbu vorbea despre un proiect nou căreia îi pusese bazele. Dezvăluirile au fost făcute chiar la emisiunea lui Marius Tucă și nu erau semne că lucrurile nu ar mai merge bine în colaborarea lor.

„Noi astăzi am aruncat doi termeni în piaţa media, în vlogosferă, în internet şi anume: Aleph şi social television. Ce putem face? Să-i aruncăm şi să-i lăsăm să vedem cum zboară singuri sau încercăm să-i explicăm. Eu zic să încercăm să îi confirmăm prin ceea ce facem.

Şi ceea ce facem este proiectul Aleph care astăzi trăieşte prima lui iteraţie, numită Aleph News, un canal de News care va trăi o altă ipostază numită Aleph Business, poimâine Aleph Education, ajungem până la urmă şi la canalul de cultură urbană, numit Smart Tv, a spus Adrian Sârbu la Marius Tucă Show.

Cei doi aveau planuri mari și voiau să ducă Aleph News la un alt nivel, deși evoluția era una destul de dificilă în prezența atâtor posturi TV mari, vechi, cu un mare renume.

Comments are closed.