Media

Plecată în luna de miere, Simona Halep a anunțat despărțirea de Darren Cahill

Simona Halep a avut parte de o nuntă de vis. Tenismena și proaspătul ei soț au mers acum în luna de miere unde se distrează pe cinste și se simt foarte bine. Totuși, sportiva a făcut un anunț important chiar din timpul sejurului lor. Mai exact, Simona a dezvăluit faptul că a decis să rupă orice colaborare cu Daren Cahill, antrenorul ei.

Simona se desparte de Daren Cahill

Simona Halep a renunțat la colaborarea cu Darren Cahill, după șase ani în care au lucrat împreună și au obținut cele mai bune rezultate. Sportiva plecată în luna de miere și-a făcut timp pentru a le comunica fanilor săi ultimele detalii din viața și cariera ei.

Astfel, sportiva le-a spus tuturor că între ea și Daren nu mai există o relație de colegialitate și au rupt orice legătură în acest sens. Simona a ținut să-i mulțumească fostului ei antrenor pentru tot ajutorul pe care i l-a oferit și pentru toate reușitele de care au avut parte în toți anii în care au format o echipă.

„După șase ani minunați de lucru împreună, Darren Cahill și eu am decis că este timpul să punem capăt relației noastre de lucru. Mulțumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut un jucător de tenis mai bun și o persoană mai bună”, este mesajul Simonei.

Nu sunt la prima separare

Este pentru a doua oară când cei doi se despart, după ce, în 2018, antrenorul a anunțat că își va întrerupe activitatea pentru a-și petrece mai mult timp cu familia. Nu a dat prea multe detalii, dar a lăsat să se înțeleagă că vrea să se ocupe mai mult de cei dragi.

Cei doi colaboratori nu au putut sta prea mult departe unul de celălalt. Ea a mai avut încercări cu belgianul Thierry Van Cleemput și cu antrenorul român Daniel Dobre, dar nu au funcționat. S-a întors la Daren Cahill, cu care a fost compatibilă încă de la început, dar se pare că lucrurile nu mai merg la fel de bine între ei acum.

Comments are closed.