Știri

Posibilă tentativă de suicid la Unirii la metrou. Ce s-a întâmplat

Alertă la metroul din Bucureşti, duminică, după ce un călător a căzut pe şinele din staţia Piaţa Unirii 1. Metrorex anunţă o posbilă tentativă de suicid.

În acest moment, circulația trenurilor a fost reorganizată la linia 1 şi se circula în sistem pendulă intre staţiile Mihai Bravu şi Eroilor 1 şi Eroilor 1 – Crângaşi

Metrorex informează că astăzi, 07.08.2022, la ora 14:39, în staţia de metrou Piața Unirii 1, un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 2, posibilă tentativa de suicid.

Circulația trenurilor a fost reorganizată la linia 1 şi se circula în sistem pendulă intre staţiile Mihai Bravu şi Eroilor 1 şi Eroilor 1 – Crângaşi. Echipajul SMURD a sosit imediat la faţa locului şi a intervenit pentru a acorda primul ajutor. Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurarile în care s-a produs evenimentul.

Vom reveni cu detalii când circulaţia va fi reluată în condiţii normale.

Furtună Cristiana
Experiență de 10 în presa din România. Reporter și redactor la o televiziune locală din Galați, iar după ce a descoperit presa online, a ocupat mai multe poziții la publicații online: redactor, social media manager, editor coordonator.

    Comments are closed.