Media

Poveste emoționantă la emisiunea Superstar. Talentata Sabina Bălăoi s-a luptat cu o boală nemiloasă: “Nu aveam șanse!”

Emisiunea Superstar este un concep nou la ProTV și promite să vină cu surprize mari pentru toți telespectatorii. Așa cum au anunțat de la început producătorii, așa s-a și întâmplat: Superstar aduce cei mai talentați români, dar și cele mai impresionante povești de viață. Sabina Băloi reprezintă ambele categorii/

Sabina Băloi, interpretare perfectă

Sabina Băloi este una dintre concurentele de la Superstar, show-ul toamnei. Ea are doar 17 ani, dar deja este foarte pricepută în tainele muzicii și i-a impresionat pe jurați cu vocea ei specială și interpretarea perfectă. A strălucit pe scenă și nu a făcut greșeli, lucru apreciat de jurați.

Artista i-a șocat pe toți cu melodia pe care a cântat-o și jurații au observat că a reprezentat-o. Sabina a mărturisit că a simțit melodia și emoțiile au ajutat-o să dea tot ce are mai bun pe scenă, iar jurații au simțit că a cântat cu sufletul și prestația ei a fost una emoționantă, pe măsura poveștii de viață pe care o are.

Carla’s Dreams a mărturisit că a simțit la Sabina ceva special și din primele momente și-a dat seama de cât de talentată este. Artistul a realizat din primele momente că va fi un număr extrem de bun și a simțit emoția în fiecare vers.

 ”Sunt oameni care nu cântă neapărat cu vocea. Tu ești un astfel de om. Tu n-ai cântat piesa, a ieșit din tine. Eu nu am știut că e piesa ta de suflet, asta s-a observat, piesa asta e în tine. Ești excepțională”, i-a spus tinerei vocalistul formației Carla’s Dreams.

Sabina Băloi, viață de poveste

Sabina Băloi are o poveste la fel de emoționantă cum a fost numărul ei. Are doar 17 ani și este din Galați. Studiază actoria pentru a învăța să transmită emoția mai bine și mereu a fost pasionată de muzică și și-a dorit să facă carieră din asta.

La doar 11 ani, Sabina a fost diagnosticată cu cancer osos și a trecut prin operații grele. A dus o luptă grea cu cancerul, din care a ieșit învingătoare, pentru că și-a dorit mult să trăiască. Ea spune că din această experiență a învățat că trebuie să fie mai dură și să facă mai ușor față emoțiilor, având în vedere că mereu a fost sensibilă și a plâns mult.

”Am avut cancer la 11 ani. Cancer osos. În România nu aveam şanse. Îţi trebuie mult curaj. Am stat un an în spital, a fost foarte greu. Cancerul osos trebuie operat şi m-am operat la picior. Când intrii pe o secţie de oncopediatrie, ai două şanse. Ori cedezi, ori se activează luptătorul din tine. Muzica m-a ajutat, simţeam că am pentru ce să lupt. Nu pot să mă opresc aici, Dumnezeu m-a lăsat în viaţă cu un scop. Am ajuns să accept acest lucru şi să merg mai departe”, a spus Sabina.

Muzica a ajutat-o să treacă peste tot și credința în Dumnezeu. Curajul pe care l-a primit a făcut-o să ajungă unde este acum și să devină cea mai bună variantă a ei.

Comments are closed.