Știri externe

Pregătiri pentru botezul fiicei prințului Harry. Evenimentul se va ține departe de familia regală

Meghan Markle și prințul Harry se pregătesc pentru un eveniment special din viața lor și anume botezul fiicei lor. Bebelușa care are un nume cu dublă semnificație: Lilibet Diana, s-a născut pe 4 iunie, la o clinică din America.

Unde va avea loc botezul micuței Lilibet Diana

Fiica ducilor de Sussex va fi botezată în America și, spre deosebire de fratele ei, Lilibet Diana nu va fi botezată conform cutumelor regale. Este cunoscut faptul că Harry și Meghan Markle au renunțat la atribuțiile regale și s-au mutat în American, iar relația dintre ei și membrii familiei regale britanice nu este cea mai bună.

Cei doi soți și-au cumpărat o casă în zona Montecito din Santa Barbara unde locuiesc împreună cu cei doi copii ai lor.

Botezul micuței Lilibet Diana ar urma să aibă loc la începutul lunii august. Nu se știe dacă prințul Harry își va invita familia la eveniment.

Suntem recunoscători pentru iubirea și rugăciunile pentru noi de pe tot globul. Vă mulțumim pentru bunătatea și sprijinul vostru în această perioadă foarte specială pentru familia noastră, au transmis Harry și Meghan.

De când s-au separat de familia regală, doar Harry s-a mai revăzut cu bunica și cu fratele lui, întrucât Meghan nu a primit acceptul medicului de a călători cu avionul.

Relația dintre Harry și familia sa este destul de ostilă, mai ales după interviul pe care el și Meghan l-au acordat jurnalistei Oprah. Acolo ei au povestit despre cât de greu le-a fost ca și cuplu în familia regală, au făcut acuzații de rasism și au trimis săgeți la adresa prințului William și al ducesei de Cambridge, Kate Middleton.

Semnificația numelui Lilibet Diana

Numele ales de către Meghan și Harry pentru fiica lor nu este deloc întâmplător. Dimpotrivă, el are dublă semnificație și este menit să o sensibilizeze pe regină.

Lilibet este numele de alint pe care prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a II-a, îl folosea ca să o alinte pe aceasta. Diana, pe de altă parte, este numele prințesei Diana, mama prințului Harry, supranumită Prințesa inimilor.

Lilibet Diana este a 11-a strănepoată a Reginei Elisabeta a II-a, și este a opta în linia de succesiune la tronul Marii Britanii și Irlandei de Nord și al celorlalte țări la conducerea cărora este regina Elisabeta a II-a.

Comments are closed.