Media

Prezentatoare TV însărcinată în luna a opta, infectată cu covid. Cum se simte viitoarea mămică

În ultima perioadă, tot mai multe persoane cunoscute s-au infectat cu noul coronavirus. Mai multe vedete au decis să vorbească despre experiența pe care au trăit-o în urma infectării, pentru a le oferi oamenilor o lecție. Într-o situație specială se află și Olga Popa, cunoscuta prezentatoare de la Antena Stars, care s-a infectat și este și însărcinată în 8 luni.

Olga Popa are coronavirus

Olga Popa este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la Antena Stars. Tânăra trece printr-o perioadă extrem de frumoasă, pentru că în curând va deveni mam. Totuși, bucuria i-a fost umbrită de infectarea cu coronavirus, la care nu se aștepta sub nicio formă, având în vedere că s-a protejat și a fost mereu atentă, încă de la începutul pandemiei.

Olga a vorbit despre experiența sa cu acest virus, de care s-a tot ferit până acum. Viitoarea mămică, ce mai are doar o lună până își va strânge copilul în brațe, a explicat că cea mai frumoasă experiență a fost marcată de nefericita infectare. Ea a fost nevoită să se injecteze zilnic, a fost supusă la tratamente, dar se bucură de faptul că a reușit să scape cu bine.

”Am reușit să mă îmbolnăvesc de Covid-19 în luna a opta de sarcina. Ce ar fi trebuit să fie vlogul meu de prezentare sau despre ultima perioadă frumoasă cu burtică de graviduță, s-a tranformat în vlogul despre experiență COVID- 19. Am ales să fac un vlog în care să povestesc pe larg tot ce am simțit în ultima lună de sarcină.

De la ziua în care am aflat că trebuie să mă injectez zi de zi, până în clipă în care am scăpat cu viață de virusul pe care nici măcar cei mai renumiți medici din lume nu știu exact cum să îl trateze”, spunea Olga Popa pe contul ei de socializare.

Olga Popa, sarcină ușoară, fără pofte

Olga Popa a mărturisit că nu a avut deloc o sarcină grea și a fost foarte activă în tot acest timp. Mai mult, nu a avut deloc pofte și nici măcar grețuri, ceea ce a fost cu adevărat o plăcere pentru celebra prezentatoare TV. Abia acum, la infectare cu covid, Olga a început să stea mai mult în pat, pentru a se recupera și pentru a sta sub tratament.

Tânăra stă tot mai mult pe internet și se documentează despre cele mai importante aspecte ale vieții de mămică. Mai mult, discută cu fanele sale și acceptă sfaturi de la acestea.

Comments are closed.